مقاله سمیت تنفسی اسانس اکالیپتوس (Eucalyptus camaldulensis) و بطری‌شور (Callistemon viminalis) روی شپشه آرد (Tribolium confusum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله سمیت تنفسی اسانس اکالیپتوس (Eucalyptus camaldulensis) و بطری‌شور (Callistemon viminalis) روی شپشه آرد (Tribolium confusum) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سمیت تنفسی اسانس اکالیپتوس (Eucalyptus camaldulensis) و بطری‌شور (Callistemon viminalis) روی شپشه آرد (Tribolium confusum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سمیت تنفسی اسانس اکالیپتوس (Eucalyptus camaldulensis) و بطری‌شور (Callistemon viminalis) روی شپشه آرد (Tribolium confusum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سمیت تنفسی اسانس اکالیپتوس (Eucalyptus camaldulensis) و بطری‌شور (Callistemon viminalis) روی شپشه آرد (Tribolium confusum) :

تعداد صفحات :۱۶

در این پژوهش سمیت تنفسی اسانس برگ گیاهان اکالیپتوس Eucalyptus camaldulensis Dehnh. و بطری‌شور Callistemon viminalis (Gaertn) روی حشرات کامل ۱ تا ۳ روزه شپشه آرد Jacquelin du Val. Tribolium confusum در ظروف خالی و در ظروف محتوی گندم و همچنین روی لاروهای ۵ و ۲۰ روزه آن بررسی شد. اسانس گیاهان با استفاده از دستگاه کلونجر به روش تقطیر با آب استخراج شد. آزمایش‌ها در دمای ۱±۲۷ درجه سلسیوس و رطوبت نسبی ۵±۶۰ درصد و در تاریکی انجام شدند. نتایج آزمایش‌ها حاکی از آن بود که با افزایش غلظت اسانس و زمان اسانس‌دهی مرگ‌ومیر افزایش می‌یابد. غلظت کشنده ۵۰ درصد روی حشرات کامل برای اسانس اکالیپتوس ۸۸/۲۰ و برای اسانس بطری‌شور ۰۶/۲۰ میکرولیتر بر لیتر هوا به دست آمد که اختلاف معنی‌داری با هم نداشتند. LT50 حشرات کامل در غلظت‌های ۷۱/۳۵، ۱۴/۳۲، ۵۷/۲۸و ۲۵ میکرولیتر بر لیتر هوا از اسانس اکالیپتوس به ترتیب برابر با ۳۹/۱۳، ۳۵/۱۴،۱۴/۱۵و ۵۹/۲۰ ساعت محاسبه شد، در صورتی که برای اسانس بطری‌شور در همین غلظت‌ها برابر با ۷۲/۱۰، ۶۹/۱۱، ۴۶/۱۴ و ۵۷/۱۷ ساعت به دست آمد. لاروهای ۵ روزه نسبت به حشرات کامل و حشرات کامل از لاروهای ۲۰ روزه حساسیت بیشتری به اسانس‌های به کار رفته نشان دادند. غلظت کشنده ۵۰ درصد (LC50) در توده محصول برای اسانس اکالیپتوس و بطری‌شور به ترتیب ۵۰/۸۷۵ و ۲۷/۷۴۱ میکرولیتر بر لیتر هوا به دست آمدند که افزایش مقدار LC50 در توده گندم احتمالاً به دلیل جذب مقدار قابل توجهی از اسانس توسط گندم بوده و یا اینکه قدرت نفوذ اسانس در توده کم بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.