مقاله تعیین پاتوتیپ جدایه‌های اشریشیا کلی ‌از گوساله و طیو ر در ایران با استفاده از روش ریزآرایه DNA


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین پاتوتیپ جدایه‌های اشریشیا کلی ‌از گوساله و طیو ر در ایران با استفاده از روش ریزآرایه DNA دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین پاتوتیپ جدایه‌های اشریشیا کلی ‌از گوساله و طیو ر در ایران با استفاده از روش ریزآرایه DNA  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین پاتوتیپ جدایه‌های اشریشیا کلی ‌از گوساله و طیو ر در ایران با استفاده از روش ریزآرایه DNA،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین پاتوتیپ جدایه‌های اشریشیا کلی ‌از گوساله و طیو ر در ایران با استفاده از روش ریزآرایه DNA :

تعداد صفحات :۱۶

زمینه مطالعه: ردیابی ژن‌های مربوط به عوامل حدت که در یک سویه از اشریشیا کلی‌‌حضور دارند جهت تعیین پروفایل ژنوتیپی و همچنین قرارگیری سویه در پاتوتیپی خاص از اهمیت فوق العاده‌ای برخوردار است.

هدف: هدف از انجام این مطالعه تعیین پاتوتیپ جدایه های مختلف ‌E. coli جدا شده از گوساله‌ها و طیور بومی ایران با استفاده از تکنیک ریزآرایه می باشد.

روش کار: در مطالعه حاضر تعداد ۶۷ جدایه از اشریشیا کلی ‌پـس از جـداسـازی، با استفاده از روش نوین ریزآرایه DNA (DNA Microarray) جهت تعیین پاتوتیپ هر جدایه مورد بررسی قرار گرفتند. در آرایه مورد استفاده پروب‌های ژنی مرتبط با ۲۶۳ فاکتور حدت مختلف اشریشیا کلی‌‌قرار داشتند.

نتایج: نتایج حاصل نشان دهنده این امر بود که از سویه‌های جدا شده از اسهال گوساله‌ها، ۴۷ درصد به پاتوتیپEHEC، ۶۸.۱۵ درصد به پاتوتیپEPEC ، ۶۸.۱۵ درصد پاتوتیپ UPEC، ۹۶.۱ درصد به پاتوتیپETEC ، ۹۶.۱ درصد ترکیبی از پاتوتیپ‌های EPEC وUPEC بوده و ۱۷.۶۴ درصد سویه‌ها غیر قابل اختصاص به پاتوتیپی خاص بودند و در مورد سویه‌های جدا شده از کلی باسیلوز طیـور ۶۲.۵ درصـد بـه پـاتـوتیپAPEC ،‌ ۲۵.۳۱ درصد به پاتوتیپ ExPEC و ۶.۲۵ درصد سویه‌ها غیر قابل اختصاص به پاتوتیپ خاصی بودند.

نتیجه‌گیری نهایی: مطالعه حاضر نشان دهنده این امر می‌باشد که روش نوین ریزآرایهDNA ‌ در مقایسه با روش‌های مولکولی مرسوم قادر است تعداد بالایی از ژن‌های حدت را در یک زمان و در مدت زمان کوتاهی بخوبی ردیابی کرده و در تعیین پروفایل ژنتیکی و تعیین پاتوتیپ‌ها مورد استفاده قرار گیرد.‌

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.