مقاله تأثیر پرایمینگ با مواد و پتانسیلهای مختلف اسمزی بر جوانهزنی بذر طالبی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر پرایمینگ با مواد و پتانسیلهای مختلف اسمزی بر جوانهزنی بذر طالبی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر پرایمینگ با مواد و پتانسیلهای مختلف اسمزی بر جوانهزنی بذر طالبی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر پرایمینگ با مواد و پتانسیلهای مختلف اسمزی بر جوانهزنی بذر طالبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر پرایمینگ با مواد و پتانسیلهای مختلف اسمزی بر جوانهزنی بذر طالبی :
تعداد صفحات :۱۷
پرایمینگ به عنوان روشی مناسب جهت یکنواختی و کاهش زمان سبز کردن بسیاری از بذرها پیشنهاد شده است. اثرات پرایمینگ با پنج محلول اسموتیک (پلیاتیلن گلیکول، مانیتول، KNO3، KH2PO4 و ترکیب دو نمک) در شش سطح پتانسیل اسمزی (۱- تا ۵/۱- مگاپاسکال) بر درصد، سرعت و یکنواختی جوانهزنی بذر طالبی در شرایط آزمایشگاهی و گلدانی مقایسه شد. بهترین نتایج با غلظت بالای KNO3 و غلظتهای پایین مانیتول به دست آمد، به طوری که جوانهزنی را در دمای ۱۹ درجه سانتی گراد به طور متوسط ۳۶ الی ۴۸ ساعت نسبت به شاهد جلو انداخت و یکنواختی جوانهزنی را درپی داشت ولی در برخی موارد درصد جوانهزنی را اندکی (یک تا چهار درصد) کاهش داد. همچنین نگهداری بذور در دمای محیط به مدت چهار ماه کیفیت بذور را کاهش داد ولی آثار پرایمینگ حفظ شد. در آزمایش دوم، بذور به صورت معلق در محلول و درون کیسه در دو محلول KNO3 و مانیتول قرار گرفتند و مقایسه جوانه زنی در دمای ۱۹ و ۲۲ درجه سانتی گراد انجام گردید. سریعترین جوانهزنی در تیمار مانیتول با کیسه و پتانسیل ۵/۱- به دست آمد. آثار پرایمینگ بر جوانهزنی در دماهای پایین آشکارتر بود و از نظر یکنواختی جوانه زنی همواره محلول های دارای پتانسیل پایینتر نتایج بهتری داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.