مقاله تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی، شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی، شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی، شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی، شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی، شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی :

تعداد صفحات :۵

In this study the effects of gamma irradiation and frozen storage on sensory, chemical and microbial
quality of fish fillets was investigated. Hypophtalmyctis molitrix were equally divided to 12 fillests,
then these 12 fillets were equally arranged in 4 groups (1-4). One group considered as control with no
treatment and the other 3 groups was treated by 0.75, 3 and 5 KGy of gamma irradiation, respectively.
All of the groups were kept in -18c for 3 month. All of the samples were examined for microbial,
chemical and sensory examinations at day zero and 3 months later. The data were analysed by ANOVA
(Kruskal-Wallis) using SPSS 10. The results showed treatment with 0.75 KGy of gamma irradiation
plus frozen storage in extension of shelflife of fish fillets without any unacceptable effects on sensory
and chemical characteristics of them.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.