مقاله لالاییها، رسانهای زنانه یا ملودی خوابآور کودکانه؟ (تحلیلی جامعهشناختی از لالاییهای منطقه لامرد فارس)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله لالاییها، رسانهای زنانه یا ملودی خوابآور کودکانه؟
(تحلیلی جامعهشناختی از لالاییهای منطقه لامرد فارس) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله لالاییها، رسانهای زنانه یا ملودی خوابآور کودکانه؟
(تحلیلی جامعهشناختی از لالاییهای منطقه لامرد فارس) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله لالاییها، رسانهای زنانه یا ملودی خوابآور کودکانه؟
(تحلیلی جامعهشناختی از لالاییهای منطقه لامرد فارس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله لالاییها، رسانهای زنانه یا ملودی خوابآور کودکانه؟
(تحلیلی جامعهشناختی از لالاییهای منطقه لامرد فارس) :
تعداد صفحات :۲۹
هدف از پژوهش حاضر تحلیل مضامین لالاییهای منطق لامرد فارس از دیدگاه جامعهشناسی و ترسیم وضعیت زنان در خانواده و کشف کارکردهای لالایی در منطق مذکور میباشد. این پژوهش به شیوه تحلیل محتوای کیفی با رویکرد استقرایی انجام شده است. یافتههای پژوهش در دو بخش عرضه گردیده است. در بخش نخست به مفاهیم مرتبط با ساختار خانواده و کارکرد لالاییها در روابط زن و شوهر و در بخش دوم به کارکرد لالاییها در روابط مادر و کودک پرداخته شده است. نتایج مطالعه، وضعیت زنان در جامع مردسالار و سنتی را به تصویر میکشد و مدعی است که لالاییها در چنین شرایطی کارکردهای پنهانی برای زنان داشته است. اول، فضای اعتراض برای زنان ایجاد نموده است؛ دوم، شرایطی برای گفتوشنود و بیان خواستهها و به عبارت بهتر تسهیل روابط، مهیا ساخته است؛ سوم، فضایی برای تخلیه فشار ساختاری و روانی موجود فراهم آورده است. لذا باتوجه به نوع کارکردهای لالاییها برای زنان، در مجموع میتوان لالاییها را به مثابه رسانهای زنانه دانست.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.