مقاله ارزیابی تاثیر مهار کننده باسیلوس لیکنی‌فورمیس بر آفلاتوکسین‌های G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی تاثیر مهار کننده باسیلوس لیکنی‌فورمیس بر آفلاتوکسین‌های G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر مهار کننده باسیلوس لیکنی‌فورمیس بر آفلاتوکسین‌های G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر مهار کننده باسیلوس لیکنی‌فورمیس بر آفلاتوکسین‌های G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر مهار کننده باسیلوس لیکنی‌فورمیس بر آفلاتوکسین‌های G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا :

تعداد صفحات :۱۸

هدف این مطالعه بررسی تاثیر مهارکننده باسیلوس لیکنی‌فورمیس روی آفلاتوکسین‌های G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا است. از دو غلظت آفلاتوکسین (۸ و ۱۲ نانوگرم بر میلی‌لیتر برای G1 و G2) و (۲ و ۴ میلی‌لیتر از استاندارد آفلاتوکسین به ۵۰ گرم از آرد ماهی) به ترتیب در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا استفاده گردید. دوز مورد استفاده باسیلوس لیکنی فورمیس نیز دو غلظت ۳ و ۴ درصد بوده است. میزان تغییرات باسیلوس و آفلاتوکسین به ترتیب توسط دستگاه اسپکتروفتومتر (جذب نوری با طول موج ۶۰۰ نانومتر) و HPLC مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج آزمایشگاهی نشان داد که به هنگام استفاده از دوز ۳ درصد باسیلوس لیکنی‌فورمیس، میزان کاهش معنی‌دار (۰۵/۰ p<) G1 با غلظت‌های 8 و 12 نانوگرم بر میلی‌لیتر به ترتیب 9/99 و 4/99 درصد و G2 با غلظت 8 و 12 نانوگرم بر میلی‌لیتر به ترتیب 2/99 و 2/98 درصد و میزان کاهش معنی‌دار (05/0 p<) آفلاتوکسین در دوز 4 درصد باسیلوس لیکنی‌فورمیس به ترتیب 100 و 100 درصد برای G1 با غلظت‌های 8 و 12 نانوگرم بر میلی‌لیتر و 100 و 6/99 درصد برای G2 با غلظت 8 و 12 نانوگرم بر میلی‌لیتر بوده است. در آرد ماهی، میزان کاهش آفلاتوکسین برای تیپ G1 و G2 با حضور 3 و 4 درصد باسیلوس لیکنی‌فورمیس به ‌همراه 2 و 4 میلی‌لیتر از سوسپانسیون استاندارد آفلاتوکسین در 50 گرم از آرد ماهی برای G1به ترتیب 8/75 و 1/66 درصد و 4/95 و 7/81 درصد و برای G2 به ترتیب 7/77 و1/80 درصد و 9/98 و 3/89 درصد بوده است. نتایج نشان می‌دهد که باسیلوس لیکنی‌فورمیس قادر به کاهش (05/0 p<) آفلاتوکسین‌های G1 و G2 در شرایط آزمایشگاهی و آرد ماهی بوده و توصیه می‌شود از آن به‌ عنوان ابزار بیولوژیک در جهت کنترل آفلاتوکسین در کارگاه‌های تولید آرد ماهی استفاده گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.