مقاله تفکیک بخش‌های پروتئینی برخی مواد خوراکی معمول در ایران به روش سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کورنل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تفکیک بخش‌های پروتئینی برخی مواد خوراکی معمول در ایران به روش سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کورنل دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تفکیک بخش‌های پروتئینی برخی مواد خوراکی معمول در ایران به روش سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کورنل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تفکیک بخش‌های پروتئینی برخی مواد خوراکی معمول در ایران به روش سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کورنل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تفکیک بخش‌های پروتئینی برخی مواد خوراکی معمول در ایران به روش سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کورنل :

تعداد صفحات :۱۶

استفاده از سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کورنل (CNCPS) در تنظیم جیره‏های غذایی برای پرورش گاو شیری در ایران رو به گسترش است. به‌هر حال، فقدان اطلاعات مناسب در مورد ترکیب مواد خوراکی موجود در داخل کشور کاربرد این سیستم را با محدودیت همراه ساخته است. موضوع مطالعه حاضر، ارزیابی پروتئین برخی مواد خوراکی (سبوس گندم، تفاله چغندرقند، کنجاله سویا، کنجاله تخم پنبه، تخم پنبه کامل، کنجاله گلوتن ذرت، بقایای کشتارگاهی طیور، کنجاله منداب و باگاس) مورد استفاده در جیره گاو در ایران با در نظر گرفتن مشخصات مورد نیاز آنها به‌عنوان اطلاعاتی برای CNCPS بود. نتایج به دست آمده در این پژوهش نشان داد که بین میانگین غلظت الیاف نامحلول در شوینده خنثی، عصاره اتری، پروتئین خام، پروتئین محلول، نیتروژن غیر پروتئینی، پروتئین حقیقی محلول، پروتئین نامحلول در شوینده خنثی و پروتئین نامحلول در شوینده اسیدی نمونه‌های خوراکی مورد ارزیابی در ایران و مقادیر جداول CNCPS از نظر عددی اختلاف زیادی وجود دارد که علت این اختلاف ممکن است شرایط اقلیمی، مدیریت زراعی و شرایط نگهداری پس از تولید باشد. بنابراین، توصیه می‌شود به جای استفاده از مقادیر جداول CNCPS، از اطلاعاتی استفاده گردد که مستقیماً با بررسی مواد خوراکی موجود در داخل کشور به‌دست آمده است تا جیره‌هایی متعادل‌تر با اتلاف کمتر مواد مغذی حاصل گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.