مقاله تاثیر کودهای زیستی نیتروکسین و فسفات بارور بر عملکرد و اجزا عملکرد عملکرد ، شاخص برداشت و درصد روغن ذرت بهاره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کودهای زیستی نیتروکسین و فسفات بارور بر عملکرد و اجزا عملکرد عملکرد ، شاخص برداشت و درصد روغن ذرت بهاره دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کودهای زیستی نیتروکسین و فسفات بارور بر عملکرد و اجزا عملکرد عملکرد ، شاخص برداشت و درصد روغن ذرت بهاره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کودهای زیستی نیتروکسین و فسفات بارور بر عملکرد و اجزا عملکرد عملکرد ، شاخص برداشت و درصد روغن ذرت بهاره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کودهای زیستی نیتروکسین و فسفات بارور بر عملکرد و اجزا عملکرد عملکرد ، شاخص برداشت و درصد روغن ذرت بهاره :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثر کود بیولوژیک نیتروکسین و فسفات بارور بر خصوصیات کمی و کیفی بهاره در بهبهان آزمایشی در سال ۹۰ به صورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی با ۹ تیمار شامل ذر بهاره در تیمار تلقیح ۵۰ گرم فسفات ، ۱۰۰ گرم فسفات، یک لیتر نیتروکسین، دو لیتر نیتروکسین و عدم تلقیح فسفات و نیتروکسین در چهار تکرار اجرا شد. نتایج نشان داد که اثر تیمارهای نیتروکسین و فسفات بارور بر ارتفاع بلال ، تعداد ردیف دانه در بلال ، وزن هزار دانه ، عملکرد دانه ، عملکرد بیولوژیک ، درصد روغن و درصد پروتئین در سطح احتمال یک درصد معنی دار بود. اما اثر فسفات بارور بر ارتفاع بوته تحت تاثیر قرار نگرفت. اثر کودهای بیولوژیک بر شاخص در سطح پنج درصد معنی دار شد اثرات متقابل نیتروکسین و فسفات بارور بر عملکرد دانه، درصد روغن، و درصد پروتئین در سطح احتمال یک درصد معنی دار شد. ولی ارتفاع بلال، تعداد ردیف دانه در بلال و عملکرد بیولوژیک در سطج احتمال پنج درصد معنی دار شد اثرات متقابل نیتروکسین و فسفات بارور بر وزن هزار دانه تاثیری نداشت. مقایسه میانگین ها از طریق آزمون دانکن نشان داد که بیشترین و کمترین عملکرد دانه به تیمارهای نیتروکسین با ۷۵۷۴ کیلوگرم و ۵۲۶۱ کیلوگرم در هکتار به ترتیب متعلق به تیمارهای تلقیح بذر با دو لیتر نیتروکسین و عدم تلقیح بذر با نیتروکسین بود. همچنین در تیمارهای فسفات بارور بیشترین و کمترین عملکرد به تیمارهای تلقیح بذر با ۲۰۰ گرم فسفات و بدون تلقیح بذر با فسفات تعلق دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.