مقاله مقایسهی روش پنمن مانتیث فائو و تشت تبخیر کلاس A با دادههای لایسیمتری در برآورد تبخیر و تعرّق گیاه برنج در منطقهی آمل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسهی روش پنمن مانتیث فائو و تشت تبخیر کلاس A با دادههای لایسیمتری در برآورد تبخیر و تعرّق گیاه برنج در منطقهی آمل دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسهی روش پنمن مانتیث فائو و تشت تبخیر کلاس A با دادههای لایسیمتری در برآورد تبخیر و تعرّق گیاه برنج در منطقهی آمل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسهی روش پنمن مانتیث فائو و تشت تبخیر کلاس A با دادههای لایسیمتری در برآورد تبخیر و تعرّق گیاه برنج در منطقهی آمل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسهی روش پنمن مانتیث فائو و تشت تبخیر کلاس A با دادههای لایسیمتری در برآورد تبخیر و تعرّق گیاه برنج در منطقهی آمل :
تعداد صفحات :۲۲
در بخش عظیمی از قارهی آسیا، برنج تأمینکنندهی بیش از ۸۰ درصد کالری مصرفی مردم است. تأمین نیاز آبی برنج، بهعنوان گیاهی با ارزش غذایی و اقتصادی بالا، در بسیاری از اراضی شالیزاری امری مهم تلقّی میشود. در این مطالعه، تبخیر و تعرّق گیاه برنج در قالب طرحی دو ساله، با کشت دو رقم خزر و طارم به دو روش مستقیم (لایسیمتر) و غیرمستقیم (فائو) در منطقهی آمل در استان مازندران مورد بررسی قرار گرفت. در راستای اندازهگیریهای لایسیمتری و محاسبههای فوق، تبخیر و تعرّق گیاه مرجع از اندازهگیریهای روزانهی تشت تبخیر کلاس A و تعیین ضرایب اصلاحی تشت تبخیر بهدستآمد. ضرایب اصلاحی تشت تبخیر از معادلههای پژوهشگران مختلفی مانند کونیکا، آلن و پرویت، اشنایدر، اشنایدر اصلاح شده، اورنگ و کونیکا محاسبهشد. با بررسی نتایج لایسیمتری، تبخیر و تعرّق گیاه برنج در سال اوّل کشت ۵/۵۷۸ میلیمتر و در سال دوم ۶/۴۸۱ میلیمترحاصل شد. نتایج مطالعه نشان داد، استفاده از روش پنمن مانتیث فائو در محاسبهی تبخیر و تعرّق گیاه مرجع و اِعمال ضریب گیاهی تبخیر و تعرّق برنج در این منطقه، ۵-۴ درصد برآورد بیشتری نسبت به مقادیر اندازهگیری لایسیمتری دارد. براساس نتایج بهدستآمده، روش اشنایدر برای تعیین ضریب تشت توصیه میشود. همچنین، استفاده از تشت تبخیر در برآورد تبخیر و تعرّق گیاه مرجع منطقهی مورد مطالعه، مناسب است. مقایسهی تبخیر و تعرّق برنج برآوردی، براساس دادههای تشت تبخیر و ضریب تشت اشنایدر و اعمال ضریب گیاهی با مقادیر تبخیر و تعرّق واقعی برنج نشان داد، مقادیر برآوردی بهطور میانگین ۵/۱ درصد نسبت به مقادیر واقعی کمتر است که مؤیّد دقّت مناسب مدل در برآورد تبخیر و تعرّق گیاه برنج در منطقهی مورد مطالعه است. در مجموع یافتههای پژوهش نشان داد با بهکارگیری روشهای مناسب تخمین تبخیر و تعرّق گیاه مرجع و اِعمال ضریب گیاهی، میتوان تبخیر و تعرّق گیاه برنج را که برای مناطق مختلف کاربردی و مناسب است با دقّت مطلوب محاسبهکرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.