مقاله ارزشیابی تغذیه ای علوفه ماشک، خلر و گاودانه به روش های شیمیایی و آزمون گاز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزشیابی تغذیه ای علوفه ماشک، خلر و گاودانه به روش های شیمیایی و آزمون گاز دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزشیابی تغذیه ای علوفه ماشک، خلر و گاودانه به روش های شیمیایی و آزمون گاز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزشیابی تغذیه ای علوفه ماشک، خلر و گاودانه به روش های شیمیایی و آزمون گاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزشیابی تغذیه ای علوفه ماشک، خلر و گاودانه به روش های شیمیایی و آزمون گاز :
تعداد صفحات :۱۶
در این تحقیق ترکیبات شیمیایی، قابلیت هضم و قابلیت تولید گاز علوفه ماشک (Vicia sativa)، خلر (Lathyrus sativus) و گاودانه Vicia ervilia)) استان اردبیل مورد مطالعه قرار گرفتند. نمونههای آزمایشی دارای پروتئین خام ۰۵/۱۹-۹۹/۱۴ درصد، خاکستر خام ۵۴/۱۳-۷۰/۱۱ درصد، ADF 66/32-46/29 درصد، کلسیم ۸۲۷/۰-۱۱۱/۱ درصد، فسفر ۰۳/۰-۰۶/۰ درصد و قابلیت هضم ماده خشک ۴۶/۶۱- ۶۰/۵۶ درصد بودند. میزان گاز تولیدی پس از ۲۴ ساعت انکوباسیون علوفه گاودانه، خلر و ماشک به ترتیب ۵۷/۴۷، ۱۴/۴۳، ۰۳/۴۱ میلیلیتر در ۲۰۰ میلیگرم نمونه بود و علف گاودانه بیشترین گاز تولیدی را نسبت به سایر مواد خوراکی داشت (۰۰۱/0P<). در علف گاودانه میزان پتانسیل گاز تولیدی (23/52 میلیلیتر)، نرخ تولید گاز (133/0 میلیلیتر بر ساعت)، اسیدهای چرب کوتاه زنجیر (055/1 میلیمول) و انرژی قابل متابولیسم (66/9 مگاژول بر کیلوگرم) بطور معنیداری بیشتر از علف خلر (به ترتیب 29/48 میلیلیتر، 104/0 میلیلیتر بر ساعت، 957/0 میلیمول و 97/8 مگاژول بر کیلوگرم) و علف ماشک (به ترتیب 88/44 میلیلیتر، 106/0 میلیلیتر بر ساعت، 91/0 میلیمول و 64/8 مگاژول بر کیلوگرم) بود (05/0P<). با توجه به ترکیب شیمیایی مختلف علوفه مورد آزمایش، مقادیر قابلیت هضم، تجزیهپذیری، تولید گاز و انرژی قابل متابولیسم آنها متفاوت بودند، بطوری که بر فراسنجههای تجزیهپذیری اثر معنیدار داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.