مقاله بررسی اثر سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۷

در این آزمایش اثرات سطوح مختلف سبوس برنج (صفر، ۶، ۱۲و ۱۸ درصد) و یک آنزیم چندگانه (صفر و ۱/۰ درصد) بر عملکرد جوجه‌های گوشتی مورد بررسی قرار گرفت. ۳۸۴ قطعه جوجه خروس یکروزه گوشتی سویه راس به ۸ تیمار آزمایش اختصاص داده شدند و هر تیمار شامل ۴ تکرار بود و در هر تکرار ۱۲ قطعه جوجه خروس گوشتی قرار داده شد. این آزمایش در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی به روش آزمایش فاکتوریل (۲×۴) اجرا گردید. نتایج آزمایش نشان داد که با افزایش سطح سبوس برنج در جیره، وزن بدن و افزایش وزن در تیمارها به طور معنی‌داری کاهش و ضریب تبدیل افزایش یافت. همچنین مصرف خوراک و فراسنجه‌های خونی در تیمارهای مختلف معنی‌دار نشد. وزن سنگدان (۰۵/0P<)، کبد (01/0P<)، روده کوچک (05/0P<) و سکوم‌ها (05/0P<) تحت تأثیر سطوح مختلف سبوس برنج قرار گرفت. مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تأثیر معنی‌داری نداشت ولی بر چربی محوطه شکمی (05/0P<)، گلوکز (01/0P<) و تری‌گلیسرید (05/0P<) خون تأثیر‌گذار بود. در بین تیمارهای مختلف، تفاوت قابل توجه و معنی‌داری از نظر هزینه تمام شده وزن نهایی مشاهده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.