مقاله تأثیر تغذیه فسفری از منابع مختلف آپاتیتهای ایران در دوره های طولانی کشت بر ویژگیهای غنچه گل رُز (Rosa L. hybrids var. Black magic) در کشت زئوپونیک


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر تغذیه فسفری از منابع مختلف آپاتیتهای ایران در دوره های طولانی کشت بر ویژگیهای غنچه گل رُز (Rosa L. hybrids var. Black magic) در کشت زئوپونیک دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تغذیه فسفری از منابع مختلف آپاتیتهای ایران در دوره های طولانی کشت بر ویژگیهای غنچه گل رُز (Rosa L. hybrids var. Black magic) در کشت زئوپونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تغذیه فسفری از منابع مختلف آپاتیتهای ایران در دوره های طولانی کشت بر ویژگیهای غنچه گل رُز (Rosa L. hybrids var. Black magic) در کشت زئوپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تغذیه فسفری از منابع مختلف آپاتیتهای ایران در دوره های طولانی کشت بر ویژگیهای غنچه گل رُز (Rosa L. hybrids var. Black magic) در کشت زئوپونیک :

تعداد صفحات :۲۱

عنصر فسفر پدیده تشکیل گل را در گیاه تحریک کرده و به تشکیل دانه کمک می‌کند، اما فاصله‌ای زیاد بین میزان فسفر قابل تأمین از منابع طبیعی و تقاضای بخش صنعت و کشاورزی وجود دارد. به منظور ارزیابی اثر تغذیه فسفری طی زمان از آپاتیت‌های مناطق ایران بر خصوصیات گل رُز رقم بلک مجیک (Black magic) در کشت زئوپونیک، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۳ تکرار صورت گرفت. اثر ۸ نوع بستر کشت با درصدهای مختلفی از آپاتیت، زئولیت، پرلیت و خاک زراعی به همراه ۵ نوع محلول غذایی با غلظت‌های مختلف (۳ نوع محلول غذایی کوئیک و همکاران (۱۹۷۵) و ۲ نوع محلول غذایی مشابه غلظت خاک مناسب) بررسی گردید. بسترهای کشت حدود یک سال قبل تهیه شده و برای آزمایشی مشابه مورد استفاده قرار گرفته بودند. در این مطالعه میزان فسفر برگ و شاخص‌های گلدهی مانند قطر دمگل، قطر غنچه، طول غنچه و تعداد غنچه اندازه‌گیری شد. نتایج نشان داد که اکثر بسترهای کشت و تمامی محلول‌های غذایی، اثر معنی‌داری بر این شاخص‌ها دارند. در تمام فاکتورهای اندازه‌گیری شده محلول غذایی کوئیک و همکاران (به عنوان شاهد) مناسب‌ترین محلول بوده که با محلول غذایی یک دوم کوئیک و همکاران تفاوت معنی‌داری نداشت. بستر کشت حاوی ۱ درصد آپاتیت منطقه دلیر با میانگین فسفر برگ ۶/۰ درصد (در ماده خشک)، نسبت به سایر بستر‌ها نتایج بهتری ایجاد کرد هرچند در اکثر شاخص‌های اندازه‌گیری شده با بقیه بسترها به جز بستر حاوی آپاتیت منطقه موندن و فاقد خاک زراعی با میانگین فسفر برگ ۴۸/۰ درصد (در ماده خشک)، تفاوت معنی‌داری نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.