مقاله سنجش آسیبپذیری اقتصادی و اجتماعی کشاورزان در برابر خشکسالی (مطالعه موردی: گندمکاران شهرستانهای کرمانشاه، صحنه و روانسر)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله سنجش آسیبپذیری اقتصادی و اجتماعی کشاورزان در برابر خشکسالی
(مطالعه موردی: گندمکاران شهرستانهای کرمانشاه، صحنه و روانسر) دارای ۳۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سنجش آسیبپذیری اقتصادی و اجتماعی کشاورزان در برابر خشکسالی
(مطالعه موردی: گندمکاران شهرستانهای کرمانشاه، صحنه و روانسر) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنجش آسیبپذیری اقتصادی و اجتماعی کشاورزان در برابر خشکسالی
(مطالعه موردی: گندمکاران شهرستانهای کرمانشاه، صحنه و روانسر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله سنجش آسیبپذیری اقتصادی و اجتماعی کشاورزان در برابر خشکسالی
(مطالعه موردی: گندمکاران شهرستانهای کرمانشاه، صحنه و روانسر) :
تعداد صفحات :۳۸
وقوع خشکسالیهای اخیر در ایران و شدت خسارتهای وارد شده، از ادامه آسیبپذیری کشاورزان حکایت میکند. در زمان حاضر مدیریت خشکسالی در کشور ما، بر مبنای مدیریت بحران صورت میگیرد و بدینترتیب به کاهش تأثیرات و آمادگی در برابر خشکسالی توجه چندانی نمیشود. با توجه به اهمیت موضوع، هدف از این مطالعه سنجش آسیبپذیری اقتصادی و اجتماعی خشکسالی در بین کشاورزان گندمکار از سه منطقه با شدتهای متفاوت خشکسالی بوده است: بسیار شدید، فوقالعاده شدید و بحرانی در شهرستانهای کرمانشاه، صحنه و روانسر. در این مطالعه از روش پیمایشی استفاده شد و دادهها از ۳۷۰ کشاورز گندمکار با استفاده از روش نمونهگیری طبقهبندی چندمرحلهای جمعآوری گردید. به منظور جمعآوری دادهها از مصاحبه حضوری با کشاورزانی که با خشکسالی در سالهای ۸۸-۱۳۸۶ مواجه و دست به گریبان شده بودند، بهره گرفته شد. پس از مرور و مطالعات مقدماتی، شاخصهای اجتماعی– اقتصادی آسیبپذیری استخراج شدند. برای سنجش آسیبپذیری اجتماعی- اقتصادی کشاورزان گندمکار از فرمول میبار و والدز (۲۰۰۵) استفاده شد. یافتههای پژوهش حاکی از آناند که کشاورزان گندمکار در شهرستان روانسر بیشترین آسیبپذیری را داشتهاند، و کشاورزان گندمکار در شهرستان کرمانشاه با کمترین آسیبپذیری اقتصادی و اجتماعی مواجه بودهاند. دستاوردهای این مطالعه میتواند مسئولان مدیریت خشکسالی استان کرمانشاه را در تخصیص اعتبارات با توجه به میزان آسیبپذیری مناطق یاری برساند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.