مقاله بررسی امکان بهبود کنترل بیولوژیک بیماری کپک خاکستری سیب با استفاده از مخلوط مخمرهای آنتاگونیست
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی امکان بهبود کنترل بیولوژیک بیماری کپک خاکستری سیب با استفاده از مخلوط مخمرهای آنتاگونیست دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی امکان بهبود کنترل بیولوژیک بیماری کپک خاکستری سیب با استفاده از مخلوط مخمرهای آنتاگونیست کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان بهبود کنترل بیولوژیک بیماری کپک خاکستری سیب با استفاده از مخلوط مخمرهای آنتاگونیست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی امکان بهبود کنترل بیولوژیک بیماری کپک خاکستری سیب با استفاده از مخلوط مخمرهای آنتاگونیست :
تعداد صفحات :۲۱
دو جدایه مخمر A5 و A4 از گونه Candida membranifuciens و جدایه A6 از گونه Pichia guilliermondii برای کنترل بیماری کپک خاکستری سیب با عامل Pers.: Fr. Botrytis cinerea به صورت انفرادی و مخلوط مورد ارزیابی قرار گرفتند. آزمایش سازگاری مواد بیوکنترل نشان داد که جدایههای مخمر A4، A5 وA6 با یکدیگر سازگار میباشند. نتایج آزمایش میزان جوانه اسپور بیمارگر در محیط مایع و نیزکشت متقابل با بیمارگر نشان داد جدایههای مخمر و مخلوط آنها به خوبی از رشد بیمارگر جلوگیری میکنند، میزان بازدارندگی از رشد بیمارگر و درصد جوانهزنی اسپور بیمارگر به ترتیب بین ۳۹/۱۴ تا ۷۳/۳۷ درصد و ۶۶/۱۱ تا ۴۶ درصد متغییر بود. در شرایط انبار قطر لکههای ایجاد شده در اثز بیماری هنگامی که غلظت ۱۰۸ سلول در میلیلیتر از مخمرهای فوق به تنهایی یا مخلوط آنها استفاده شود با مقایسه با شاهد یعنی قارج عامل بیماری به تنهایی کاهش معنیداری نشان داد (P%05) ولی مخلوط A6+A5 در هر دو دمای ۲۰ و ۴ درجه سانتیگراد با نشان دادن اثر سینرژیسم، بیشترین کنترلکنندگی را نسبت به دیگر مخمرها و مخلوط آنها داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.