مقاله بررسی انتقال پذیری قیمتهای جهانی گوشت گوسفند، گوساله و مرغ به داخل کشور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی انتقال پذیری قیمتهای جهانی گوشت گوسفند، گوساله و مرغ به داخل کشور دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی انتقال پذیری قیمتهای جهانی گوشت گوسفند، گوساله و مرغ به داخل کشور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی انتقال پذیری قیمتهای جهانی گوشت گوسفند، گوساله و مرغ به داخل کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی انتقال پذیری قیمتهای جهانی گوشت گوسفند، گوساله و مرغ به داخل کشور :
تعداد صفحات :۱۷
انتقال بیشتر قیمت در بازارهای جهانی گوشت به عنوان افزایش آسیبپذیری تولیدکنندگان تلقی میشود، اما ساختار اقتصادی کشورها و روند تغییر قیمت نهادهها بر روند ارتباط قیمتی در کشورهای مختلف تأثیرگذار میباشد. نااطمینانی و انتقال قیمت دو مشکل عمده در بازار گوشت ایران است. بر این اساس هدف اصلی از مطالعه حاضر بررسی روند تغییرات قیمت داخلی گوشت گوسفند، گوساله و مرغ و نحوه تأثیرپذیری آنها بر اثر تغییر قیمتهای مذکور در بازارهای جهانی میباشد. برای انجام این تحقیق اطلاعات سری زمانی ماهانه (۱-۱۳۸۰ تا ۳-۱۳۸۵) مربوط به قیمت داخلی و جهانی کالاهای مذکور مورد استفاده و به ارزیابی رابطه همگرایی و ارتباط قیمتی در داخل و خارج کشور اقدام گردید. نتایج نشان میدهد که انتقال قیمتی برای مرغ به مقدار بیشتری صورت میگیرد به عبارت دیگر بازار گوشت مرغ همبستگی بیشتری با بازارهای جهانی در مقایسه با گوشت قرمز دارد. احتمالاً علت ارتباط مذکور صنعتیتر بودن تولید گوشت مرغ، استفاده بیشتر از نهادههای بازار، وجود تشکلهای سازمان یافتهتر در صنعت مرغ کشور و سهم بالای نهادههای وارداتی در تولید گوشت مرغ باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.