مقاله انتخاب مناطق حفاظت شده جدید با تأکید بر تیپ‌های گیاهی و استفاده از C-Plan (مطالعه موردی: استان کهگیلویه و بویراحمد)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله انتخاب مناطق حفاظت شده جدید با تأکید بر تیپ‌های گیاهی و استفاده
از C-Plan (مطالعه موردی: استان کهگیلویه و بویراحمد) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انتخاب مناطق حفاظت شده جدید با تأکید بر تیپ‌های گیاهی و استفاده
از C-Plan (مطالعه موردی: استان کهگیلویه و بویراحمد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انتخاب مناطق حفاظت شده جدید با تأکید بر تیپ‌های گیاهی و استفاده
از C-Plan (مطالعه موردی: استان کهگیلویه و بویراحمد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انتخاب مناطق حفاظت شده جدید با تأکید بر تیپ‌های گیاهی و استفاده
از C-Plan (مطالعه موردی: استان کهگیلویه و بویراحمد) :

تعداد صفحات :۲۱

در این مقاله با تأکید بر تنوع زیستی گیاهی، شبکه مناطق حفاظت شده استان کهگیلویه و بویراحمد از نظر معرفی انواع تیپ‌های گیاهی به منزله جانشین تنوع زیستی ارزیابی شده است. در روش “برنامه‌ریزی سیستماتیک حفاظت”، دو نوع هدف برای ارزیابی وضعیت حفاظت تنوع زیستی تعریف می‌شود: درصدی از سطح کل منطقه مورد مطالعه که می‌تواند به حفاظت اختصاص یابد و درصدی از هر تیپ گیاهی که مورد نظر حفاظت است. هدف نوع اوّل برابر با سطح مورد نیاز برای بر آورده شدن کامل اهداف تعیین شده برای تمام تیپ‌های گیاهی و هدف نوع دوم بر‌حسب ارزشهای تنوع زیستی و نادر بودن هر تیپ گیاهی محاسبه شده است. خلأ‌های حفاظتی تیپ‌های گیاهی با روی‌هم‌اندازی نقشه آنها و مناطق حفاظت شده موجود تعیین شد. سپس با استفاده از سیستم پشتیبان تصمیم‌گیری C-Plan و واحدهای برنامه‌ریزی حاصل از تلفیق تیپ‌های گیاهی و تیپ‌های اراضی، شبکه‌ای از مناطق حفاظت شده که اهداف تعیین شده برای همه تیپ‌های گیاهی را برآورده کند با فرض وجود و عدم وجود مناطق حفاظت شده موجود، انتخاب و کارایی این دو شبکه بر حسب مساحت اضافی مقایسه شد. شبکه‌ای از مناطق حفاظت شده که با فرض عدم وجود مناطق حفاظت شده موجود انتخاب شده باشد دارای کارایی بهتری (مساحت اضافی معادل ۲۹/۷ درصد وسعت کل محدوده مورد مطالعه) خواهد بود. با این حال به دلیل ارزشهای مناطق حفاظت شده موجود بر حسب عناصری غیر از تیپ‌های گیاهی، اجرای شبکه‌ای که با فرض وجود مناطق حفاظت شده انتخاب شده باشد با وجود کارایی کمتر (مساحت اضافی معادل ۰۸/۱۰ درصد) پیشنهاد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.