مقاله تعیین ارزش تغذیه‌ای و پارامترهای هضمی مواد خوراکی نشاسته‌ای به روش‎های درون-تنی و برون‌تنی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین ارزش تغذیه‌ای و پارامترهای هضمی مواد خوراکی نشاسته‌ای به روش‎های درون-تنی و برون‌تنی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین ارزش تغذیه‌ای و پارامترهای هضمی مواد خوراکی نشاسته‌ای به روش‎های درون-تنی و برون‌تنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ارزش تغذیه‌ای و پارامترهای هضمی مواد خوراکی نشاسته‌ای به روش‎های درون-تنی و برون‌تنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین ارزش تغذیه‌ای و پارامترهای هضمی مواد خوراکی نشاسته‌ای به روش‎های درون-تنی و برون‌تنی :

تعداد صفحات :۱۷

هدف این تحقیق تعیین ارزش غذایی مواد خوراکی نشاسته‎ای (دانه گندم، آرد گندم، نشاسته درجه یک و درجه دو) با استفاده از روش‎های ۱) درون‎تنی، ۲) برون‎تنی، و ۳) تولید گاز در آزمایشگاه بود. در آزمایش اول از چهار راس قوچ ماکویی با میانگین وزنی ۴/۱±۲/۴۳ در قالب طرح پایه کامل تصادفی و بصورت چرخشی استفاده شد. ترکیب شیمیایی مواد آزمایشی و مدفوع به روش تجزیه تقریبی و تعیین نشاسته دفعی در مدفوع به روش انترون صورت گرفت. قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی، پروتئین، فیبر و ان-اف- ای دانه گندم، آرد گندم به ترتیب ۹۱/۶۸ ، ۹۷/۷۲، ۱۰/۷۱، ۲۰/۶۰، ۳۳/۷۹ و ۶۷/۷۷، ۲۹/۸۰، ۱۷/۷۲، ۲۰/۶۲ و ۰۲/۸۴ درصد، و قابلیت هضم ماده خشک نشاسته های خالص به ترتیب ۲۶/۹۸ و ۶۲/۹۴ درصد بود. ضرایب هضمی ماده خشک و ماده آلی مواد خوراکی آزمایشی در آزمایش دوم (برون‎تنی) با همان ترتیب برابر ۹/۵۴ و ۲۷/۶۲، ۷۴/۶۷ و ۷۶/۶۹، ۷۸/۸۲ و ۳۸/۸۴، ۶۱/۹۲ و ۸۴/۹۰ درصد بود. که همبستگی بالایی را با داده‎های حاصل از درون‎تنی نشان داد (r>۰/۸). در آزمایش سوم حجم تولید گاز، قابلیت هضم مواد آلی و اسیدهای چرب کوتاه زنجیر به ترتیب از دانه گندم به طرف آرد گندم، نشاسته درجه دو و درجه یک افزایش یافت. نتایج آزمایشات همبستگی قابل قبولی را بین سه روش در مورد بررسی قابلیت هضم مواد خوراکی آزمایشی نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.