مقاله اثر سطوح مختلف ازت بر روند رشد و کیفیت پروتئین در دانه سورگوم‏


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر سطوح مختلف ازت بر روند رشد و کیفیت پروتئین در دانه سورگوم‏ دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف ازت بر روند رشد و کیفیت پروتئین در دانه سورگوم‏  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف ازت بر روند رشد و کیفیت پروتئین در دانه سورگوم‏،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف ازت بر روند رشد و کیفیت پروتئین در دانه سورگوم‏ :

تعداد صفحات :۲۰

برای بررسی تأثیر سطوح مختلف ازت بر روند رشد و کیفیت پروتئین در دانه سورگوم ‏‎(Sorghum bicolor (L.) Moench) ‎‏ دو آزمایش در سال ۱۳۸۲ در شهرستان پاکدشت تهران اجرا شد. ‏در این دو آزمایش، سورگوم دانه‏ای (رقم هیبرید ‏H-726‎‏) با استفاده از روش آب‌کشت در شرایط گلخانه‏ای ‏کشت و درقالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار مطالعه شد. در آزمایش اول، از محلول کشت استاندارد ‏ازت (۸۸ پی‌پی‌ام) و در آزمایش دوم از محلول‌های کشت با سطوح مختلف ازت (۵/۱۷، ۴۴، ۸۸، ۲۲۰ و ‏‏۴۴۰ پی‏پی‏ام) استفاده شد. وزن تازه کل بوته و روند جذب ازت به طور خطی تا مرحله خمیری سخت ‏افزایش و سپس کاهش یافت. جذب ازت در دو مرحله از دوران رشد رویشی و زایشی (یعنی چهار هفته ‏قبل و بعد از مرحله خوشه رفتن) بیشترین مقدار بود. با افزایش مقدار ازت، وزن تازه، وزن خشک گیاه، ‏عملکرد دانه، نشاسته خام کاهش و میزان ازت کل در کلیه قسمت‏های گیاه، جذب ازت توسط گیاه، ‏پروتئین خام و پرولامین دانه افزایش یافت. در کلیه سطوح ازت مورد استفاده، نوع پروتئین عمده در دانه ‏شامل گلوتلین و سپس پرولامین بود. تأثیر سطوح مختلف ازت بر درصد چربی خام و خاکستر خام دانه ‏معنی‌دار نبود. بیشترین همبستگی مثبت و معنی‏دار بین آلبومین و گلوبولین و بین گلوتلین و کل پروتئین ‏قابل استخراج (۹۹/۰ = ‏r‏) و بیشترین همبستگی منفی و معنی‏دار بین میزان پروتئین خام و ماده خشک دانه ‏‏(۷۳/۰- = ‏r‏) بود. ‏

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.