مقاله تهیه کنسانتره پروتئینی از کنجاله پنبه دانه جهت مصرف انسان به روش مخلوط حلال‌ها (آب: استن: هگزان)‏


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تهیه کنسانتره پروتئینی از کنجاله پنبه دانه جهت مصرف انسان به روش مخلوط حلال‌ها (آب: استن: هگزان)‏ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه کنسانتره پروتئینی از کنجاله پنبه دانه جهت مصرف انسان به روش مخلوط حلال‌ها (آب: استن: هگزان)‏  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه کنسانتره پروتئینی از کنجاله پنبه دانه جهت مصرف انسان به روش مخلوط حلال‌ها (آب: استن: هگزان)‏،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه کنسانتره پروتئینی از کنجاله پنبه دانه جهت مصرف انسان به روش مخلوط حلال‌ها (آب: استن: هگزان)‏ :

تعداد صفحات :۱۳

پنبه دانه دارای ۲۶ درصد چربی است و کنجاله حاصل از فرآیند روغن‌کشی آن دارای حدود ۴۵ ‏درصد پروتئین است ولی به دلیل داشتن ترکیب سمی گوسیپول از آن برای تغذیه دام استفاده می‌شود. اثر ‏مخلوط حلال‌های آب: استن: هگزان به نسبت‌های (۱:۳۹:۶۰)، (۳:۵۳:۴۴)‏‎ ‎و (۳:۶۷:۳۰) و نیز انجام فرآیند ‏استخراج مرطوب پروتئین برای تهیه کنسانتره پروتئینی خوراکی از کنجاله پنبه دانه رقم ورامین بررسی شد.‏ در کنسانتره‌های تولید شده میزان فیبر خام، ازت محلول، چربی، طبق روشهای استاندارد و گوسیپول ‏آزاد و کل به روش ‏HPLC‏ تعیین شد. نتایج نشان داد که کنسانتره حاصل از استخراج با حلال آب: استن: هگزان به نسبت (۱:۳۹:۶۰) بدون انجام فرآیند استخراج مرطوب، براساس استانداردهای جهانی ‏برای انسان قابل استفاده است.‏

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.