مقاله تهیه کنسانتره پروتئینی از کنجاله پنبه دانه جهت مصرف انسان به روش مخلوط حلالها (آب: استن: هگزان)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تهیه کنسانتره پروتئینی از کنجاله پنبه دانه جهت مصرف انسان به روش مخلوط حلالها (آب: استن: هگزان) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تهیه کنسانتره پروتئینی از کنجاله پنبه دانه جهت مصرف انسان به روش مخلوط حلالها (آب: استن: هگزان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه کنسانتره پروتئینی از کنجاله پنبه دانه جهت مصرف انسان به روش مخلوط حلالها (آب: استن: هگزان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تهیه کنسانتره پروتئینی از کنجاله پنبه دانه جهت مصرف انسان به روش مخلوط حلالها (آب: استن: هگزان) :
تعداد صفحات :۱۳
پنبه دانه دارای ۲۶ درصد چربی است و کنجاله حاصل از فرآیند روغنکشی آن دارای حدود ۴۵ درصد پروتئین است ولی به دلیل داشتن ترکیب سمی گوسیپول از آن برای تغذیه دام استفاده میشود. اثر مخلوط حلالهای آب: استن: هگزان به نسبتهای (۱:۳۹:۶۰)، (۳:۵۳:۴۴) و (۳:۶۷:۳۰) و نیز انجام فرآیند استخراج مرطوب پروتئین برای تهیه کنسانتره پروتئینی خوراکی از کنجاله پنبه دانه رقم ورامین بررسی شد. در کنسانترههای تولید شده میزان فیبر خام، ازت محلول، چربی، طبق روشهای استاندارد و گوسیپول آزاد و کل به روش HPLC تعیین شد. نتایج نشان داد که کنسانتره حاصل از استخراج با حلال آب: استن: هگزان به نسبت (۱:۳۹:۶۰) بدون انجام فرآیند استخراج مرطوب، براساس استانداردهای جهانی برای انسان قابل استفاده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.