مقاله تولید ماده ضد کف از پوسته و سبوس برنج ایرانی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تولید ماده ضد کف از پوسته و سبوس برنج ایرانی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید ماده ضد کف از پوسته و سبوس برنج ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید ماده ضد کف از پوسته و سبوس برنج ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید ماده ضد کف از پوسته و سبوس برنج ایرانی :

تعداد صفحات :۱۱

تولید نسبتا بالای برنج در کشور،سبب جمع آوری مقدار زیادی سبوس برنج می گردد. این واقعیت سبب شدتا تحقیقاتی بر روی موارد استفاده سبوس برنج در ایران انجام شود.
در این تحقیق تولید ماده ضدکف از پوسته و سبوس برنج ایرانی در مقیاس پنج مورد بررسی قرار گرفت.برای این منظور ابتدا روغن خام سبوس برنج با استفاده از یک دستگاه اتوماتیک عصاره گیر استخراج گردید و از نرمال هگزان به عنوان حلال مناسب استفاده شد و سپس با استفاده از دستگاه تبخیر در خلاء دوار از روغن خام حلال زدایی گردید. آنالیز انجام شده بر روی روغن نشان داد که درصد اسید اولئیک بیشتر از دیگر اسیدهای چرب می باشد و میزان آن ۵/۶۳ درصد است . مواد مومی روغن خام سبوس برنج بوسیله عمل سرماسازی در دمای ۱۸ سانتیگراد و سپس با استفاده از دستگاه سانتریفوژ جداشد. لجن مومی تهیه شده شامل ۶۸ درصد اسیدهای چرب آزادو۳۲ درصد موم بود در حالی که فاز روغن شامل ۶۴ درصد اسید چرب و ۳۵ درصد گلیسیرید بود. روغن بدون موم به عنوان یک عامل ضد کف برای محیط آبی مورد ارزیابی قرار گرفت و با اسید اولئیک مقایسه شد. براساس یافته ها و نتایج ما ، توانایی و قدرت ضد کف کنندگی روغن بدون موم سبوس برنج برابر و یا بیشتر از اسید اولئیک است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.