مقاله بررسی ژنتیکی برخی از صفات مهم زراعی با عملکرد دانه در سویا از طریق روشهای آماری چند متغیره


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی ژنتیکی برخی از صفات مهم زراعی با عملکرد دانه در سویا
از طریق روشهای آماری چند متغیره دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ژنتیکی برخی از صفات مهم زراعی با عملکرد دانه در سویا
از طریق روشهای آماری چند متغیره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ژنتیکی برخی از صفات مهم زراعی با عملکرد دانه در سویا
از طریق روشهای آماری چند متغیره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ژنتیکی برخی از صفات مهم زراعی با عملکرد دانه در سویا
از طریق روشهای آماری چند متغیره :

تعداد صفحات :۱۱

این تحقیق بمنظور بررسی ژنتیکی برخی از صفات مهم زراعی با عملکرد دانه با استفاده از۱۴ رقم سویا از گروههای با رسیدگی متفاوت،در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار در ایستگاه تحقیقاتی بایع کلا وابسته به مرکز تحقیقات مازندران در سال زراعی ۱۳۷۲ به اجرا درآمد.درمجموع ۱۲صفت مربوط به رشد رویشی،زایشی واجزاءعملکرد دراین تحقیق مورد ارزیابی قرار گرفتند.نتایج تجزیه واریانس نشان دادکه ارقام از نظرصفات مورد بررسی اختلاف معنی داری دارند که دلالت بروجود تنوع ژنتیکی بین ارقام مینماید.صفات تعداد غلاف در بوته،تعداد دانه در بوته ،ووزن ۱۰۰دانه که همگی جزو اجزاءعملکرد محسوب می شوند،به ترتیب بالاترین همبستگی ژنوتیپی را با عملکرد دانه داشتند.در مدل رگرسیون چندگانه ۰۸۶/۰ ،تغییرات درعملکرد دانه توسط تعداد غلاف دربوته،تعداد دانه در بوته،وزن صددانه وتعداد دانه در غلاف و۰۸۹/۰ آن توسط کلیه صفات مورد بررسی توجیه گردید.لذا از این چهارصفت مزبور برای انجام تجزیه علیت استفاده شد.نتایج تجزیه علیت نشان دادکه،بیشترین اثر مستقیم ومثبت بر عملکرد دانه مربوط به تعداددانه دربوته وکمترین آن مربوط به تعداد دانه در غلاف بود.نتایج تجزیه به عاملها هم اهمیت صفات مربوط به اجزای عملکرد وعملکرد دانه را در قالب عامل مهمی که عامل عملکرد نامیده شده بود و۲۱درصد کل تغییرات داده ها را توجیه نمود نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.