مقاله مطالعه و تحقیق بر ضریب انتقال جرم درون قطره در سیستمهای استخراج مایع – مایع (سیستم تولوئن – اسیداستیک – آب و بوتانل – اسید استیک – آب)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه و تحقیق بر ضریب انتقال جرم درون قطره در سیستمهای استخراج
مایع – مایع (سیستم تولوئن – اسیداستیک – آب و بوتانل – اسید استیک – آب) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه و تحقیق بر ضریب انتقال جرم درون قطره در سیستمهای استخراج
مایع – مایع (سیستم تولوئن – اسیداستیک – آب و بوتانل – اسید استیک – آب)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه و تحقیق بر ضریب انتقال جرم درون قطره در سیستمهای استخراج
مایع – مایع (سیستم تولوئن – اسیداستیک – آب و بوتانل – اسید استیک – آب)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه و تحقیق بر ضریب انتقال جرم درون قطره در سیستمهای استخراج
مایع – مایع (سیستم تولوئن – اسیداستیک – آب و بوتانل – اسید استیک – آب) :

تعداد صفحات :۱۱

در یک کار تجربی ضرائب انتقال جرم قطرات در حال تشکیل در یک ستون از فاز پیوسته اندازه گیری شده اند. جهت ایجاد ناحیه وسیعی از اندازه قطره از پنج نازل با اندازه های مختلف استفاده شده و سیستمهایی انتخاب گردیده اند که تمامی مقاومت در برابر انتقال جرم آنها در فاز پراکنده نهفته شده باشد. این سیستمها عبارتنداز تولوئن – اسید استیک – آب و بوتانل – اسید استیک –آب – در این سیستنها آب فاز پیوسته حلال آلی فاز قطره و اسید استیک جزء انتقال یابنده را تشکیل می دهند. به منظور بدست آوردن انتقال جرم در مرحله تشکیل قطره از روش برون یابی تا ارتفاع ستون یا زمان صعود صفر استفاده شده است. نحوه تغییر ضرائب انتقال جرم با عوامل مختلف بررسی شده و نیز نتایج بدست آمده با مدلهای موجود مقایسه گردیده و مورد بحث قرار گرفته اند.
میزان استخراج در سیستم تولوئن – اسید استیک – آب در ناحیه ۸۶/۰> E> ۲۲/۰ و در سیستم بوتانل – اسید استیک – آب در ناحیه ۲۷۵/۰ > E> ۰۳۵/۰ قرار گرفته است. نتایج تحقیقات نشان داد مدل نفوذ ملکولی برای سیستم بوتانل – اسید استیک – آب و مدل چرخش درونی برای سیستم تولوئن – اسید استیک – آب قابل استفاده می شود. اندازه قطرات معیاری برای دستیابی به ضرایب انتقال جرم درون قطرات خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.