مقاله بررسی اثر دما ی خشک کن و رطوبت شلتوک روی راندمان تبدیل ارقام آمل -۳ وهزاربه برنج سفید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر دما ی خشک کن و رطوبت شلتوک روی راندمان تبدیل ارقام آمل -۳ وهزاربه برنج سفید دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر دما ی خشک کن و رطوبت شلتوک روی راندمان تبدیل ارقام آمل -۳ وهزاربه برنج سفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر دما ی خشک کن و رطوبت شلتوک روی راندمان تبدیل ارقام آمل -۳ وهزاربه برنج سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر دما ی خشک کن و رطوبت شلتوک روی راندمان تبدیل ارقام آمل -۳ وهزاربه برنج سفید :

تعداد صفحات :۱۱

اثر درجه حرارت خشک کن و درصد رطوبت شلتوک هنگام تبدیل به برنج سفید در رقم های آمل -۳و هراز در قالب طرح کرت های دوبار خرد شده با ۴تکرار مورد مطالعه قرار گرفت .اطلاعات و داده های حاصل از آزمایش،مورد تجزیه وتحلیل آماری قرار گرفت و مقایسه میانگین ها به روش دانکن انجام شد.نتایج حاصله طبق جدول های ارائه شده نشان میدهد که بهترین درصد رطوبت هنگام تبدیل برای رقم آمل-۳، ۱۰-۱۱ درصد و بهترین درجه حرارت خشک کن۳۵ درجه سانتی گراد می باشد که در این شرایط از ۲۰ کیلوگرم شلتوک ۳/۱۴ کیلوگرم برنج سفید با راندمان تبدیل ۷/۷۱ درصد و میزان برنج سالم ۱/۵۹درصد و میزان خرده برنج۲/۱۴ درصد حاصل شد . بهترین درصد رطوبت هنگام تبدیل برای رقم هراز ۱۱-۱۰ درصد و مناسبترین درجه حرارت خشک کن ۴۵ درجه سانتی گراد بوده است همچنین در این شرایط از ۲۰ کیلوگرم شلتوک ۶/۱۴ کیلوگرم برنج سفید با راندمان تبدیل ۱/۷۳ درصد به دست آمد .میزان برنج سالم ۲/۶۳ درصد و میزان خرده برنج ۹/۹ درصد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.