مقاله ارزیابی تاثیر پخش سیلاب بر منابع آب زیر زمینی دشت کوهدشت


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر پخش سیلاب بر منابع آب زیر زمینی دشت کوهدشت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر پخش سیلاب بر منابع آب زیر زمینی دشت کوهدشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر پخش سیلاب بر منابع آب زیر زمینی دشت کوهدشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر پخش سیلاب بر منابع آب زیر زمینی دشت کوهدشت :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

از جمله اهداف مهم طرح های پخش سیلاب بر آبخوانهای تغذیه سفره آب زیر زمینی میباشد. آگاهی از چگونگی و میزان تاثیر وعملکرد این گونه طرح ها در راستای هدف فوق یکی از مهمترین فعالیتهای قابل ارزیابی در مدیریت و اجرای طرح های پخش سیلاب بر آبخوانها می باشد. بهمین منظور جهت بررسی تاثیر عملیات پخش سیلاب بر منابع آب زیر زمینی کوهدشت، آمار و اطلاعات موجود و قابل دسترسی شامل (بارندگی سالانه، سطح سفره آب زیر زمینی سالانه و میزان بهره برداری سالانه) در طی یک دوره آماری ده ساله ( پنج سال قبل و بعد از اجرای عملیات پخش سیلاب) جمع آوری و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. جهت مقایسه این سه متغیر ابتدا توسط نرم افزار Tminitab آزمون نرمال بودن داده ها صورت گرفت و بعد از آن تمامی داده های موجود استاندارد شدند. نتایج حاصل از گراف های بدست آمده به شرح زیر میباشد.
قبل از اجرای علمیات پخش سیلاب علیرغم میزان بهره برداری کم (شاخص مربوطه کمتر از صفر) و افزایش نسبی بارندگی (شاخص مربوط به ۰/۲۵ در ابتدای دوره به ۰/۸ در سال ۷۴-۷۳ رسیده است) تغییرات سطح سفره آب زیر زمینی تابع میزان بهره برداری بوده وروند کاهش را نشان می دهد. که تا سال ۷۶-۷۵ ادامه یافته و در این سال شاهد نقطه عطفی در روند مذکور می باشیم که مصادف با اجرای طرح پخش سیلاب بر آبخوان می باشد. این روند افزایش تا سال ۷۸-۷۷ ادامه می یابد ولی از آنجاییکه در طی همین دوره کاهش بارندگی و افزایش بهره برداری حکفرما بوده مجددا در سال ۷۸-۷۷ نقطه عطف بعدی مشاهده می گردد و بعلت وجود دو دوره خشکسالی متوالی در طی سالهای ۷۹-۷۷ و ۷۹-۷۸ سطح سفره آب زیر زمینی بشدت کاهش پیدا نموده بطوریکه مقدار شاخص استاندارد که در سال ۷۲-۷۱، ۰/۳ بوده است به ۱/۵- نزول پیدا کرده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.