مقاله ارزیابی طراحی کیت الایزای نقطه ای جهت تشخیص پادتنهای ضد ویروس IBR در گاو


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی طراحی کیت الایزای نقطه ای جهت تشخیص پادتنهای ضد ویروس IBR در گاو دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی طراحی کیت الایزای نقطه ای جهت تشخیص پادتنهای ضد ویروس IBR در گاو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی طراحی کیت الایزای نقطه ای جهت تشخیص پادتنهای ضد ویروس IBR در گاو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی طراحی کیت الایزای نقطه ای جهت تشخیص پادتنهای ضد ویروس IBR در گاو :

تعداد صفحات :۱۱

هدف : این تحقیق با هدف طراحی روشی آسان، سریع و کم هزینه برای تشخیص حضور پادتنهای ضد ویروس IBR در فاصله زمانی تابستان ۱۳۸۰ تا تابستان ۱۳۸۱ به انجام رسید.
روش : در اولین مرحله اقدام به تهیه آنتی گلوبولین گاوی گردید که این کار با ایمن سازی ۱۵ راس خرگوش با گلبولین‌های سرمی گاوهای سالم، طی یک برنامه‌ریزی مشخص ۸۳ روزه انجام شده و حضور آنتی گلوبولین‌های گاوی در سرم خرگوش به روش ژل دیفوزیون به تایید رسید. پس از تهیه آنتی گلبولین گاوی در خرگو ش اقدام به خالص‌سازی آنتی گلوبولین حاصله گردید و پس از پروتئین سنجی اقدام به کنژوگاسیون آنتی سرم حاصله با استفاده از آنزیم پراکسیداز هورس رادیش شد. پادگن استاندارد به طریق کشت انبوه ویروس IBR در تیره سلولی R-BK و خالص سازی به روش اولترا سانتریفوژ در ۳۰۰۰۰ گرم تهیه گردید.
نتایج : پس از لکه گذاری پادگن حاصله بر روی کاغذ نیتروسلولز و بلوک کردن مجموعه توسط PBS توئین حاوی BSA، رقتهای متفاوتی از ۵۰ نمونه مثبت و ۵۰ نمونه منفی سرم گاو و پادتن کنژوگه جهت دستیابی به پاسخهای دقیقتر تهیه گردید به طوری که رقت ۱۲۰۰ برای آنتی گلوبولین کنژوگه، رقت ۱۸ برای سرم مشکوک و رقت ۱ برای سوبسترا، بهترین پاسخها را در آزمون الایزای نقطه‌ای از خود نشان دادند.
تجزیه و تحلیل آماری : آزمون آماری مربع کای.
نتیجه‌گیری : در مرحله بعد جهت استاندارد کردن کیت اقدام به آزمایش تعداد ۴۸۸ نمونه سرمی اخذ شده از گاوهای با سنین و جنسهای مختلف گردید و نتایج آزمایش به روش الایزای نقطه‌ای والایزای پلیت با یکدیگر مقایسه گردیدند به طوری که میزان همخوانی آزمون الایزا با روش پلیت و الایزای نقطه‌ای ۹/۸۸ درصد محاسبه گردید و اختلاف معنی‌داری نیز بین این دو آزمایش مشاهده نگردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.