مقاله شناسایی گونه های مختلف آیمریاهای جدا شده از طیور ایران به وسیله واکنش زنجیر پلیمراز (PCR)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله شناسایی گونه های مختلف آیمریاهای جدا شده از طیور ایران به وسیله واکنش زنجیر پلیمراز (PCR) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی گونه های مختلف آیمریاهای جدا شده از طیور ایران به وسیله واکنش زنجیر پلیمراز (PCR)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی گونه های مختلف آیمریاهای جدا شده از طیور ایران به وسیله واکنش زنجیر پلیمراز (PCR)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی گونه های مختلف آیمریاهای جدا شده از طیور ایران به وسیله واکنش زنجیر پلیمراز (PCR) :

تعداد صفحات :۱۱

هدف : شناسایی و تفکیک گونه‌های مختلف آیمریاهای طیور ایران با استفاده از روش (PCR).
طرح : استفاده از نرم‌افزار آنالیز جمعیتهای ژنتیکی جهت تعیین ضریب شباهت. حیوانات: واحدهای مرغداری مرغ مادر، از ۵ منطقه آب و هوایی ایران که واکسن کوکسیدیوز استفاده نکرده بودند، جهت نمونه‌برداری انتخاب و تعداد ۱۱۴ نمونه بستر به طور تصادفی از این مرغداریها تهیه شد.
روش اواوسیست‌های موجود در نمونه‌ها به روش شناورسازی جدا و DNA آنها به وسیله قتل کلروفروم و با استفاده از پروتئیناز K استخراج شد. برای شناساییو تفکیک گونه‌های مختلف آیمریا از چهار جفت پرایمر اختصاصی طراحی شده از سکانس ناحیه DNA,Internal transcribed spacer-1(ITS1) ریبوزومی آیمریاآسروولینا، آیمریا برونتی، آیمریانکاتریکس و آیمریاتنلا و یک جفت پرایمر یونیورسال BSEF-BSER که ناحیه ITS1 گونه‌های مختلف آیمریاها را تکثیر می‌کند استفاده شد.
نتایج : DNA ژنوم اواوسیست‌های جدا شده از مدفوع طیور آلوده با پرایمرهای اختصاصی توسط واکنش زنجیر پلیمراز تکثیر و بر حسب نوع گونه آیمریا یک قطعه DNA در اندازه ۳۲۰ جفت باز (آیمریا آسروولینا)، ۳۱۱ جفت باز (آیمریابرونتی)، ۳۸۴ جفت باز (آیمریانکاتریکس ) و ۲۸۷ جفت باز (آیمریاتنلا) بر روی ژل آگارز حاوی اتیدیوم بروماید مشاهده شد. برای شناسایی گونه‌ها در نمونه‌هایی که آلودگی مخلوط داشتند و گونه‌های خالصی که برای آنها جفت پرایمر اختصاصی وجود نداشت از جفت پرایمر یونیورسال استفاده شد. در این بررسی ۵ گونه آیمریا ماکزیما، آیمریابرونتی، آیمریاتنلا، آیمریاآسروولینا و آیمریامیتیس شناسایی شدند که شناسایی و گزارش آیمریامیتیس و آیمریابرونتی برای اولین بار در ایران در این بررسی صورت گرفته است.
نتیجه‌گیری : در پایان با توجه به نتایج به دست آمده جفت پرایمرها معرفی شده کاملا اختصاصی عمل نمودند و جفت پرایمر یونیور سال نیز توانست ۵ گونه ایمریا را در نمونه‌های آلوده و همچنین نمونه‌هایی که برای آنها جفت پرایمر اختصاصیز وجود نداشت را از یکدیگر تفکیک و مورد شناسایی قرار دهد. بنابراین تشخیص گونه‌های آیمریا با روش (PCR) یک روش بسیار سریع، دقیق، آسان و ارزان است و نیاز به خالص سازش و تکثیر ندارد پیشنهاد می‌گردد این روش به عنوان یک روش روزمره در آزمایشگاه‌های کشور که امکانات لازم را دارند مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.