مقاله بررسی اثر دو داروی رانیتیدین و سوکرالفات در پیشگیری از ضایعات معدی ناشی از مصرف آسپرین در سگ


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر دو داروی رانیتیدین و سوکرالفات در پیشگیری از ضایعات معدی ناشی از مصرف آسپرین در سگ دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر دو داروی رانیتیدین و سوکرالفات در پیشگیری از ضایعات معدی ناشی از مصرف آسپرین در سگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر دو داروی رانیتیدین و سوکرالفات در پیشگیری از ضایعات معدی ناشی از مصرف آسپرین در سگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر دو داروی رانیتیدین و سوکرالفات در پیشگیری از ضایعات معدی ناشی از مصرف آسپرین در سگ :

تعداد صفحات :۱۱

هدف: مقایسه تجربی دو داروی رانیتیدین و سوکرالفات در جلوگیری از ضایعات ایجاد شده به وسیله آسپرین بر روی مخاط معده سگ.
طرح: مطالعه تجربی.
حیوانات: هجده قلاده سگ نزاد مخلوط.
روش: هجده قلاده سگ به صورت تصادفی به چهار گروه تقسیم و تحت درمانهایی به شرح زیر قرار گرفتند: گروه۱) آسپرین با دوز ۲۵mg/kg هر ۱۲ ساعت. گروه۲) آسپرین با همان دوز و ۱۵۰ میلی گرم رانیتیدین هر ۱۲ ساعت. گروه ۳) آسپرین با همان دوز و ۱۰۰ میلی گرم سوکرالفات هر ۱۲ ساعت. گروه ۴) هیچ دارویی دریافت نمی داشتند. همگی سگها در انتهای هر هفته درمان مورد گاستروسکوپی قرار می گرفتند و ضایعات مشاهده شده درجه بندی می شد. بعد از هشت هفته حیوانات بادوز بالای داروی بیهوشی معدوم و ضایعات معده و دئودنوم به صورت ماکروسکوپی و میکروسکوپی مورو بررسی قرار گرفت.
تجزیه تحلیل آماری: جهت مقایسه آماری نتایج به دست آمده از گاستروسکوپی در بین سه گروه از تستهای ( Kruskal wallis ) و ( Mann withney ) و جهت مقایسه نتایج به دست آمده در هفته های مختلف هر گروه از تست Sign استفاده شد.
نتایج: جراحات مشاهده شده در گروه دوم در هفته های اول و سوم نسبت به گروه اول و در هفته اول نسبت به گروه سوم به صورت معنی داری خفیف تر بود. در گروه چهارم نیز تا پایان هفته ششم ضایعه ای ایجاد نشد.
نتیجه گیری: با توجه به یافته های اندوسکوپی و نتایج آماری موجود در این مطالعه می توان اظهار نظر کرد که رانیتیدین قادر است به صورت معنی داری ضایعات معنی ناشی از استفاده کوتاه مدت از آسپرین را تخفیف دهد ولی سوکرالفات نه در کوتاه مدت و نه در بلند مدت قادر به کاهش معنی دار ضایعات معدی ناشی از آسپرین نیست. مجله دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، ( ۱۳۸۱ )، دوره ۵۷، شماره ۳، ۴۷-۴۱ .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.