مقاله ارزیابی تاثیر دما و ترکیبات محیط کشت بر تولید آنتی ژن کاتالاز در قارچ آسپرژیلوس فومیگاتوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی تاثیر دما و ترکیبات محیط کشت بر تولید آنتی ژن کاتالاز در قارچ آسپرژیلوس فومیگاتوس دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر دما و ترکیبات محیط کشت بر تولید آنتی ژن کاتالاز در قارچ آسپرژیلوس فومیگاتوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر دما و ترکیبات محیط کشت بر تولید آنتی ژن کاتالاز در قارچ آسپرژیلوس فومیگاتوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر دما و ترکیبات محیط کشت بر تولید آنتی ژن کاتالاز در قارچ آسپرژیلوس فومیگاتوس :

تعداد صفحات :۱۱

هدف : بررسی چند عامل بر میزان تولید آنتی ژن کاتالاز از قارچ اسپرژیلوس فومیگاتوس.
طرح : مداخله‌ای.
روش : از چهار محیط کشت که به لحاظ نوع و مقدار قند و سایر ترکیبات تشکیل دهنده محیط با یکدیگر متفاوت بودند در دو دمای ۲۸ درجه سانتیگراد و ۳۷ درجه سانتیگراد استفاده گردید. همچنین از دو ایزوله بیماریزای انسانی و حیوانی جهت کشت انبوه قارچ استفاده شد. میسلیوم‌های قارچی پس از ۹۶ ساعت از سطح محیط کشت فیلتر شده سپس با بافر شکننده خرد شده و با دور g150000 سانتریفوژ گردیدند. مایع رویی حاصل به عنوان عصاره محلول در آب محسوب می‌شود که از آن جهت تخلیص انتی ژنی استفاده گردید. میزان پروتئین عصاره‌های محلول در آب توسط روش برادفورد سنجش شد سپس الکتروفورز و رنگ آمیزی اختصاصی با فروسپاتید پتاسیم انجام گرفت. عصاره‌های محلول در آب بر روی ستون مبادله یونی آنبونیک و کاتیونیک قرار گرفتند. جذب نوری خروجیهای ستون و همچنین مقدار پروتئین آنها سنجش شد. خروجیهای ستون کاتیونیک مورد الکتروفورز SDS-PAGE قرار گرفته و الگوی الکتروفورزی انها با یکدیگر مقایسه شد.
نتایج عصاره‌های محلول در حاصل از محیطهای چهارگانه دارای mg/ml 1/0+3/1 پروتئین در محیط‌های CDA , S و مقدار پروتئین mg/ml 1/0+1/1 در محیطهای AMM , VED بود عصاره‌های محلول در آب حاصل از محیط CDA و S پس از قرار گرفتن بر روی ستون تعویض یونی باندهای قویتری نسبت به سایر خروجیهای ستون از دیگر محیطهای کشت داشتند. مقدار پروتئین عصاره محلول در اب و همچنین مقدار پروتئین خروجیهای ستون تعویض پولی تحت تاثیر سویه قارچی و دما نبوده و در حالیکه ترکیب محیط کشت بر مقدار پروتئین و تراکم باند موثر بود.
نتیجه گیری : این مطالعه نشان داد. دما و سویه تاثیری در الگوی الکتروفورزی و مقدار پروتئین عصاره‌های محلول در آب نداشت در حالیکه ترکیب محیط کشت در مقدار پروتئین و تولید آنتی ژن موثر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.