مقاله مطالعه الگوی الکتروفورتیک عصاره پروتئینی عقده های لمفاوی گاوهای مبتلا به لوکوز در مقایسه با گاوهای سالم


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه الگوی الکتروفورتیک عصاره پروتئینی عقده های لمفاوی گاوهای مبتلا به لوکوز در مقایسه با گاوهای سالم دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه الگوی الکتروفورتیک عصاره پروتئینی عقده های لمفاوی گاوهای مبتلا به لوکوز در مقایسه با گاوهای سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه الگوی الکتروفورتیک عصاره پروتئینی عقده های لمفاوی گاوهای مبتلا به لوکوز در مقایسه با گاوهای سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه الگوی الکتروفورتیک عصاره پروتئینی عقده های لمفاوی گاوهای مبتلا به لوکوز در مقایسه با گاوهای سالم :

تعداد صفحات :۱۱

هدف : مطالعه الگوی الکتروفورتیک عقده‌های لمفاوی گاوهای مبتلا به لوکوز انزئوتیک در مقایسه با گاوهای به ظاهر سالم.
نمونه‌ها : نمونه‌ها شامل بیست و پنج مورد عقده لمفاوی توموری مربوط به گاوهایی که در آزمونهای سرولوژیک الایزاوژل دیفوزیون مثبت شده و به خاطر شکل‌گیری لمفوسار کوم بالینی یا به کشتارگاه اعزام شده و یا کالبدگشایی شده بودند . به همراه تعداد ۵ نمونه عقده لمفاوی گاوهای به ظاهر سالمی که در آزمونهای سرولوژیک فوق‌الذکر پاسخ منفی داده و از نقاط مختلف مملکت تهیه شده بودند.
روش : پس از تشخیص سرولوژیک لوکوز و تشخیص بالینی لمفوسارکوم بر روی نمونه‌های مثبت و تایید منفی بودن نمونه‌های به ظاهر سالم اقدام به تهیه عصاره بافت هموژن گردید. کلیه نمونه‌ها پس از تنظیم میزان پروتئین به روش ژل پلی اکریلامید حاوی سدیم دودسیل سولفات الکتروفورز شدند.
نتایج : حداقل ۲۵ باند پروتئینی مشترک بین عصاره بافتهای توموری و سالم مشاهده گردید و علاوه بر آنها در بافتهای توموری دو باند مشخص پروتئینی ۵۱ و ۲۴کیلودالتونی نیز مشاهده گردید که در بافتهای سالم وجود نداشت. از آنجایی که این دو پروتئین از پروتئین‌های عمده ویروسی هستند می‌توان اذعان نمود که به علت ترانسفورمه شدن بافتهای لمفاوی این دو پروتئین ویروسی به میزان بسیار بالایی در بافت بروز پیدا نموده و از آنها می‌توان برای مقاصد تشخیصی استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.