مقاله مطالعه اولترا سونوگرافی ساختارهای طبیعی دستگاه تولید مثل در مرغهای تخمگذار


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه اولترا سونوگرافی ساختارهای طبیعی دستگاه تولید مثل در مرغهای تخمگذار دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اولترا سونوگرافی ساختارهای طبیعی دستگاه تولید مثل در مرغهای تخمگذار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اولترا سونوگرافی ساختارهای طبیعی دستگاه تولید مثل در مرغهای تخمگذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اولترا سونوگرافی ساختارهای طبیعی دستگاه تولید مثل در مرغهای تخمگذار :

تعداد صفحات :۱۱

هدف : کاربرد سونوگرافی در مطالعه ساختارهای طبیعی دستگاه تولید مثل مرغهای تخمگذار و مقایسه سه رهیافت، سونوگرافی ایستاده، خوابیده به پشت و خوابیده به پهلو.
طرح : مطالعه مشاهده‌ای .
حیوانات: هفده قطعه مرغ تخمگذار نژادهای لاین با سن ۵۶ هفته.
روش : از هر پرنده روزانه در سه رهیافت ایستاده (St) خوابیده به پهلو (Lt) و خوابیده به پشت (Do) سونوگرافی به عمل آمد. قطر زرده با آلبومین، ضخامت آلبومین، تعداد زرده. تعداد فولیکول و ابعاد تخم‌مرغ دارای پوسته ثبت گردید.
تجزیه و تحلیل آماری : آنالیز واریانس یکطرفه و ضریب هم بستگی پیرسون.
نتایج موارد قابل مشاهده و اندازه‌گیری شامل فولیکول، زرده با آلبومین، آلبومین و تخم مرغ با پوسته بودند در سه رهیافت مورد مطالعه اختلاف ممعنی‌داری در اندازه‌گیری ساختارهای فوق مشاهده نگردید (P>۰/۰۵) میانگین تعداد فولیکول و زرده به ترتیب ۸۹/۰+۱۲/۳ و ۵۱/۰+۴۵/۴ سانتیمتر و ۰۴/۰+۲۹/۰ میلیمتر بودند ضریب همبستگی بین قطر کوچک و بزرگ تخم مرغ اسکن شده و تخم مرغ تولید شده در رهیافت ایستاده به ترتیب ۵۸۳/۰ و ۴۸۰/۰=r . رهیافت خوابیده به پهلو به ترتیب ۴۵۶/۰ و ۵۸۹/۰=r و در رهیافت خوابیده به پشت به ترتیب ۵۲۲/۰ و ۶۰۵/۰=r بود.
نتیجه‌گیری : با توجه به اینکه اختلاف معنی داری در اندازه‌گیری ساخحتارهای مورد مطالعه در بین سه رهیافت مشاهده نگردید. از آنجای یکه پرنده‌ها در وضعیت ایستاده راحت و آرامتر بودند و تخمدان، زرده و اویدوکت در این وضعیت در حالت و شکل طبیعی خود قرار دارند. لذا این روش نسبت به وضعیت‌های خوابیده ارجح می‌باشد با در نظر گرفتن نتایج حاصله می‌توان اظهار نمود که تصویربرداری اولتراسونیک روشی کارآمد برای مطالعه ساختارهای طبیعی دستگاه تولید مثل در مرغهای تخمگذار می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.