مقاله بررسی تاثیر پخش سیلاب بر آبخوان بر وضعیت کشاورزی مناطق پایین دست با استفاده از اطلاعات زمینی و تصاویر ماهواره ای (مطالعه موردی ایستگاه آبخوان قوشه)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر پخش سیلاب بر آبخوان بر وضعیت کشاورزی مناطق پایین دست با استفاده از اطلاعات زمینی و تصاویر ماهواره ای (مطالعه موردی ایستگاه آبخوان قوشه) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پخش سیلاب بر آبخوان بر وضعیت کشاورزی مناطق پایین دست با استفاده از اطلاعات زمینی و تصاویر ماهواره ای (مطالعه موردی ایستگاه آبخوان قوشه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پخش سیلاب بر آبخوان بر وضعیت کشاورزی مناطق پایین دست با استفاده از اطلاعات زمینی و تصاویر ماهواره ای (مطالعه موردی ایستگاه آبخوان قوشه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پخش سیلاب بر آبخوان بر وضعیت کشاورزی مناطق پایین دست با استفاده از اطلاعات زمینی و تصاویر ماهواره ای (مطالعه موردی ایستگاه آبخوان قوشه) :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

ایستگاه های پخش سیلاب با اهداف متفاوتی راه اندازی شده اند. از آن جمله می توان به بهره وری از آبهای سرگردان، جبران افت آبهای زیر زمینی، افزایش منابع آب در پائین دست و توسعه اراضی کشاورزی اشاره نمود که بررسی میزان حصول به این نتایج از اهم فعالیتهای مورد نیاز برای ارزیابی می باشد. این تحقیق در محدوده پایین دست ایستگاه آبخوان قوشه واقع در فاصله ۷۵ کیلومتری شرق شهر سمنان انجام شده است. مساحت حوزه آبخیز دریان در بالا دست ایستگاه هیدرومتری قوشه ۸۰/۰۰۰ هکتارمی باشد که از ابتدای تاسیس ایستگاه آبخوان قوشه تا سال ۱۳۸۰ بیش از ۱۷ مورد سیلاب با حجمی بالغ بر ۱/۲۰۰/۰۰۰متر مکعب به وقوع پیوسته است. برای تعیین تغییرات سطح اراضی کشاورزی پایین دست ایستگاه از دو تصویر ماهواره ای لندست TM (1992) و ETM (2001) استفاده گردید و تفسیر تصاویر به روش هیبرید یا تفسیر چشمی بر روی صفحه مانیتور انجام شد که در نتیجه افزایش حدودا ۲۰درصدی در سطح اراضی کشاورزی سال ۲۰۰۱ نسبت به اراضی کشاورزی سال ۱۹۹۲ مشخص گردید. بررسی تغییرات سطح سفره آبهای زیر زمینی اراضی پائین دست با استفاده از نقشه های پیزومتری چاههای منطقه نشان می دهد که علیرغم خشکسالی های اخیر، افت قابل ملاحظه ای مشاهده نشده و از سوی دیگر افزایش نسبی نیز در آبدهی چاههای منطقه ایجاد شده است. افزایش پتانسییل آبی منطقه و به تبع آن افزایش نسبی در سطح اراضی کشاورزی از آثار مستقیم احداث ایستگاه آبخوان بوده و لازم است که برای بررسی های اقتصادی به آثار غیر مستقیم احداث ایستگاه نیز پرداخته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.