مقاله مدل تعیین شایستگی مراتع برای چرای گوسفند با استفاده از GIS مطالعه موردی :منطقه طالقان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مدل تعیین شایستگی مراتع برای چرای گوسفند با استفاده از GIS مطالعه موردی :منطقه طالقان دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدل تعیین شایستگی مراتع برای چرای گوسفند با استفاده از GIS مطالعه موردی :منطقه طالقان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل تعیین شایستگی مراتع برای چرای گوسفند با استفاده از GIS مطالعه موردی :منطقه طالقان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدل تعیین شایستگی مراتع برای چرای گوسفند با استفاده از GIS مطالعه موردی :منطقه طالقان :
تعداد صفحات :۱۱
تعیین شایستگی مرتع از موارد مهم در مدیریت آن به شمار می رود و شناخت عوامل موثر بر آن اهمیت دارد. از آنجایی که تقریباً همه اجزای اکوسیستم مرتعی در تعیین شایستگی تأثیر می گذارند و بررسی همه این عوامل امکان پذیر نیست، دراین تحقیق عوامل فیزیکی و پوشش گیاهی مورد توجه قرار گرفتند. سه مدل تولید علوفه، منابع آب و حساسیت به فرسایش اجزای مدل اصلی را تشکیل می دهند. این تحقیق با استفاده از روش فائو در بررسی و تعیین توانایی اراضی درمحیط سیستم های اطلاعات جغرافیایی(GIS) در منطقه ای با وسعت۱۲/۳۷۹۷۷ هکتار ودر موقعیت جغرافیایی ۴۳، ۳۶،۵۰ تا ۲۰، ۵۳،۵۰ طول شرقی و۱۹، ۵،۳۶ تا ۱۹، ۱۹، ۳۶ عرض شمالی در بخش میانی حوزه آبخیز طالقان(۹۰کیلومتری شمال غرب تهران) به اجرا درآمده است.
نتایج حاصل از مدل نهایی شایستگی مرتع نشان می دهد که ازمیان خصوصیات فیزیکی، شیب، حساسیت سنگ وخاک به فرسایش و ارتفاع و ازمیان خصوصیات پوشش گیاهی، درصد پوشش گیاهی، تولید علوفه، ترکیب گیاهی، وضعیت و گرایش مرتع به صورت توأمان در تعیین شایستگی مراتع منطقه تأثیر دارند. محدود کننده ترین عوامل در تعیین شایستگی مراتع منطقه، شیب زیاد، تبدیل مرتع به دیمزارو رها کردن آن، چرای زودرس، وجود سنگ های حساس به فرسایش و کم بودن درصد پوشش گیاهی اند. ازسوی دیگر زیاد بودن پوشش سطحی شامل پوشش گیاهی، سنگ وسنگریزه، تعدد منابع آب دائمی، پراکنش مناسب منابع آب و حضور گیاهان چندساله ازجمله عوامل مـؤثر در افزایش درجه شایستگی مراتع منطقه به حساب می آیند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.