مقاله پایش و بررسی درختکاری در عرصه پخش سیلاب طاسران (با نگاهی بر سازگاری توده های مختلف بادام معمولی Amygdalus communis در آن)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پایش و بررسی درختکاری در عرصه پخش سیلاب طاسران (با نگاهی بر سازگاری توده های مختلف بادام معمولی Amygdalus communis در آن) دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پایش و بررسی درختکاری در عرصه پخش سیلاب طاسران (با نگاهی بر سازگاری توده های مختلف بادام معمولی Amygdalus communis در آن)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پایش و بررسی درختکاری در عرصه پخش سیلاب طاسران (با نگاهی بر سازگاری توده های مختلف بادام معمولی Amygdalus communis در آن)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پایش و بررسی درختکاری در عرصه پخش سیلاب طاسران (با نگاهی بر سازگاری توده های مختلف بادام معمولی Amygdalus communis در آن) :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

درختکاری در عرصه های پخش سیلاب با حفظ خاک، رطوبت و کنترل سیل باعث افزایش میزان نفود آب خواهد شد. به منظور بررسی استقرار و سازگاری درختان و درختچه ها در عرصه پخش سیلاب طاسران تعدادی از نهالهای گونه های درختی و درختچه ای سوزنی برگ Needle leaved trees و پهن برگ Broad leaved trees بصورت مشاهده ای در سال ۱۳۷۶ کشتگردیدند. نتایج اخذ شده طی یادداشت برداریهای متوالی (تا بهار ۱۳۸۲) حاکی از کاج تهران Pinus eldarica و گردوی سیاه Juglans nigra می باشد که احتمال تغییر در نتایج و حذف تعداد دیگری از گونه های باقیمانده نیز بعید به نظر نمی رسد. برای تامین نهالهای گلدانی مورد نیاز عرصه اقدام به تولید آنها با استفاده از گونه های سوزنی و پهن برگ گردید که بررسی ها نشان دهنده موفقیت بادام معمولی Amygdalus communis با ۲۷/۷۹ درصد جوانه زنی و ۲۴/۱۲ درصد زنده مانی در مقایسه با سایر گونه های بکار رفته در تولید نهال گلدانی می باشد. بررسی ۲۰ توده باداممعمولی (در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار) نشان دهنده وجود اختلاف بسیار معنی دار از لحاظ جوانه زنی و میانگین رویش ارتفاعی در بین آنها بود. بیشترین درصد جوانه زنی (۱۰۰%) در توده جمع آوری شده از منطقه مکربی استان همدان و روستای نجف آباد استان آذربایجان غربی و بیشترین رویش ارتفاعی (cm122/9) در توده جمع آوری شده از منطقه استیجک استان مرکز مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.