بررسی ساختار و زادآوری درختان جنگلی در توده های بهره برداری شده و بهره برداری نشده (مطالعه موردی: جنگل دارابکلای ساری)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ساختار و زادآوری درختان جنگلی در توده های بهره برداری شده و بهره برداری نشده (مطالعه موردی: جنگل دارابکلای ساری) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ساختار و زادآوری درختان جنگلی در توده های بهره برداری شده و بهره برداری نشده (مطالعه موردی: جنگل دارابکلای ساری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ساختار و زادآوری درختان جنگلی در توده های بهره برداری شده و بهره برداری نشده (مطالعه موردی: جنگل دارابکلای ساری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ساختار و زادآوری درختان جنگلی در توده های بهره برداری شده و بهره برداری نشده (مطالعه موردی: جنگل دارابکلای ساری) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوسیستم های طبیعی ایران

تعداد صفحات :۱۷

با توجه به اهمیت درختان جنگلی، تاثیر شیوه جنگل شناسی اعمال شده بر ساختار و زادآوری درختان جنگلی در دو توده بهره برداری شده و بهره برداری نشده مورد بررسی قرار گرفت. منطقه مورد مطالعه دارای دو قسمت برابر بهره برداری شده به شیوه پناهی و بهره برداری نشده است که بعد از گذشت ۱۰ سال از زمان بهره برداری مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور تعداد ۶۰ پلات (۱۰۰۰ مترمربعی) و میکروپلات (۱۰۰ مترمربعی) به صورت تصادفی سیستماتیک در عرصه پیاده شد. مقایسه قطری درختان موجود در پلات دو توده نشان دهنده اختلاف معنی داری (p<0.05) می باشد. با مقایسه مشخصه های رویشی چهار درخت نزدیک به مرکز پلات مشخص شد که بین قطر برابر سینه درختان دو توده (p<0.05)، ارتفاع تنه (p<0.05)، ارتفاع تاج (p<0.01)، سطح مقطع برابر سینه (p<0.01) و حجم (p<0.05) اختلاف وجود دارد. بین ارتفاع کل، قطر کوچک و بزرگ تاج و سطح مقطع تاج اختلاف معنی داری وجود ندارد. با مقایسه زادآوری های دو توده در سطح میکروپلات مشخص شد که بین فراوانی زادآوری توده ها در کلاسه های مختلف اختلاف معنی داری در سطح ۹۹ درصد اطمینان وجود دارد. بین مطلوبیت زادآوری ها نیز اختلاف معنی داری در سطح ۹۵ درصد اطمینان وجود دارد. همچنین با مقایسه آماری گونه های دو توده با استفاده از آزمون ناپارامتری یو من-ویتنی ملاحظه شد که گونه ها در بین دو توده در سطح اطمینان ۹۵ درصد با هم اختلاف دارند.

کلید واژه: ساختار، زادآوری، شیوه پناهی، بهره برداری شده، بهره برداری نشده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.