فتق دیافراگماتیک مادرزادی با تشخیص دیرهنگام: گزارش ۱۱ مورد در مرکز آموزشی درمانی طالقانی گرگان بین سال های ۱۳۸۵-۱۳۹۳
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فتق دیافراگماتیک مادرزادی با تشخیص دیرهنگام: گزارش ۱۱ مورد در مرکز آموزشی درمانی طالقانی گرگان بین سال های ۱۳۸۵-۱۳۹۳ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فتق دیافراگماتیک مادرزادی با تشخیص دیرهنگام: گزارش ۱۱ مورد در مرکز آموزشی درمانی طالقانی گرگان بین سال های ۱۳۸۵-۱۳۹۳ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فتق دیافراگماتیک مادرزادی با تشخیص دیرهنگام: گزارش ۱۱ مورد در مرکز آموزشی درمانی طالقانی گرگان بین سال های ۱۳۸۵-۱۳۹۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فتق دیافراگماتیک مادرزادی با تشخیص دیرهنگام: گزارش ۱۱ مورد در مرکز آموزشی درمانی طالقانی گرگان بین سال های ۱۳۸۵-۱۳۹۳ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نشریه جراحی ایران
تعداد صفحات :۹
زمینه و هدف: فتق دیافراگمی مادر زادی یکی از بیماری های نادری است که در حدود ۵-۲ در ۱۰۰۰۰ تولد بروز می کند، در طول ۲۰ سال اخیر روش های تشخیص مناسبی قبل از تولد طراحی شده است و در اروپا حدود ۶۰% موارد تشخیص داده می-شوند. در صورت تشخیص داده شدن قبل از تولد پیشنهاد می شود، این مادران در مراکزی زایمان کنند که بخش مراقبت های ویژه نوزادان داشته باشد. علائم جسمی و نشانه های بالینی مربوط به این بیماری به اختلال در عملکرد قلب و ریه برمی گردد. در این مطالعه یازده مورد از این بیماران مراجعه کننده به مراکز آموزشی درمانی طالقانی با تشخیص نهایی فتق دیافراگمی مورد بررسی قرار گرفتند. مواد و روش ها: این پژوهش یک مطالعه توصیفی مقطعی که طی سال های ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۳ انجام شده است. تعداد بیماران ۱۱ نفر بودند اطلاعات بدست آمده بر اساس پرونده موجود در بیمارستان با چک لیست تدوین شده جمع آوری گردید، کلیه بیماران تحت عمل جراحی فتق دیافراگمی قرار گرفته بودند. پرونده هایی که مخدوش و تشخیص افتراقی آنها مشابه بودند، از لیست موجود حذف شدند. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آمار توصیفی انجام گرفت. یافته ها: تعداد بیماران ۱۱ نفر بود، میانگین سنی بیماران ۲۳ ماه و ۱۸ روز بود و از نظر جنسیتی ۲ مورد مونث (۱۸.۲%) و ۹ نفر مذکر (۸۱.۸%) بودند. ۲ مورد (۱۸.۲%) از بیماران در سمت راست فتق دیافراگمی داشتند و ۹ مورد (۸/۸۱%) در سمت چپ فتق داشتند. نوع زایمان مادران این کودکان مبتلا در ۷ مورد (۶۳.۶%) طبیعی و در ۴ مورد (۳۶.۴%) سزارین بود. میانگین وزن کودکان در هنگام تولد ۲ کیلو و ۹۷۲ گرم بوده است. ۵ نفر (۴۵.۵%) از بیماران در هنگام مراجعه علائم تنفسی داشتند، ۶ نفر (۵۴.۵%) علائم گوارشی و تنفسی را توام داشتند.نتیجه گیری: نتایج این پژوهش نشان داد که فتق دیافراگمی با تظاهر دیررس در سمت چپ بیشتر بوده و اغلب بیماران در سال اول زندگی علائم بیماری خود را بروز داده اند. علاوه بر این، اکثر کودکان مبتلا با علایم تنفسی مراجعه کرده اند و در مواردی که شیفت مدیاستن در اثر فشار احشاء شکمی هرنیه شده به وجود آید، می تواند با مرگ و میر بالایی همراه باشد. از سوی دیگر، احتمال بروز اشتباه تشخیصی به دلیل مشابهت یافته های رادیولوژیک با اختلالات دیگر زیاد است.
کلید واژه: فتق دیافراگماتیک، بوخدالک هرنیا، اختلال مادرزادی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.