نگرش علمی- تحلیلی ویژه درراستای استدلال و اثبات وجود کواستا (کت) در ایران (با تاکید بر وجود کواستا در چاله طبس)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نگرش علمی- تحلیلی ویژه درراستای استدلال و اثبات وجود کواستا (کت) در ایران (با تاکید بر وجود کواستا در چاله طبس) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نگرش علمی- تحلیلی ویژه درراستای استدلال و اثبات وجود کواستا (کت) در ایران (با تاکید بر وجود کواستا در چاله طبس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نگرش علمی- تحلیلی ویژه درراستای استدلال و اثبات وجود کواستا (کت) در ایران (با تاکید بر وجود کواستا در چاله طبس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نگرش علمی- تحلیلی ویژه درراستای استدلال و اثبات وجود کواستا (کت) در ایران (با تاکید بر وجود کواستا در چاله طبس) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : جغرافیا و توسعه ناحیه ای

تعداد صفحات :۲۱

اهداف: بر اساس تعریف و ماهیت، ژئومورفولوژیست ها باید به طور عمده به شکل ناهمواری های پوسته زمین و چگونگی پیدایش و تحول آن ها توجه و گرایش خاصی داشته باشند، اما برخی از متخصصان مربوط، در ایران، وجود کواستا را به سن و جنس سازند های قدیمی (مثلا ژوراسیک) نسبت می دهند و به همین دلیل بر این باور هستند که در ایران اصلا کواستا وجود ندارد. بعضی از متخصصان ژئومورفولوژی تحقیق و بیان کرده اند که در ایران کواستا وجود دارد، مثلا سبحانی (۱۳۵۸) کواستا را در حاشیه جاده نطنز – کاشان مطالعه کرد. موسوی حرمی و آدابی نیز در (۱۳۷۷) وجود کواستاهای بوتونیری در جنوب شرق رشته کوه کپه-داغ را بررسی کردند. همچنین، تئودور ابرلندر (۱۹۶۵) درمورد کواستاهای موجود در رشته کوه زاگرس مطالعه کرد. نگارنده مقاله حاضر نیز از سال ۱۳۷۰ تاکنون وجود کواستاها را در شرق چاله طبس مطالعه و بررسی کرده است. کواستا اصطلاح و واژه ای اسپانیایی است که به معنای شیب، سربالایی و غیره است. درواقع، یک ناهمواری تک شیبی نامتقارن است که از لایه های متناوب سخت و سست تشکیل شده است و در سطح فوقانی آن یک لایه سخت با شیب ملایم (بین ۱ تا ۱۵ درجه) وجود دارد که چهره اصلی شیب کواستا را در بردارد. روش: در ژئومورفولوژی، از دو روش تحقیق تاریخی و تجربی استفاده می شود. در این مقاله، علاوه بر این دو روش، به ویژه روش تجربی (بر اساس بررسی ها و مطالعات میدانی)، با تکیه بر مبانی نظری ژئومورفولوژی، تعریف و مشخصات کواستا مطالعه و بررسی شد.یافته ها/ نتایج: با توجه به مبانی نظری و روش های تحقیق که ذکر شد، بر اساس ویژگی های ساختمانی (تکتونیکی) و اقلیمی (فرسایشی) در ایران، کواستا هایی به وجود آمده اند و تغییر و تحول یافته اند، به ویژه در شرق چاله طبس.نتیجه گیری: با توجه به پیشینه های پژوهش، روش تحقیق، مبانی نظری و یافته های تحقیق، در نتیجه، وجود کواستا در ایران تایید و به اثبات شد، به این ترتیب، پیشنهاد می شود که همکاران و متخصصان ژئومورفولوژی در دانشگاه های ایران، وجود کواستا در ایران را بپذیرند و به دانشجویان خود معرفی کنند. همچنین، مسوولین دولتی، برنامه ریزان و طراحان محیطی نیز با استفاده خوب از این اطلاعات برای مقابله با فرسایش، اجرای پروژه های عمرانی و ژئومورفوتوریسم اقدام کنند.

کلید واژه: تحلیل، کواستا (کت)، ایران، چاله طبس، بوت (بیوت)، سوبسکانت، کانسکانت، ابسکانت، مورفوسیستم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.