شناسایی و ارزیابی الگوی بیان ژن های دخیل در مسیر های سیگنال دهی در آجیلوپس (Aegilops tauschii) تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و ارزیابی الگوی بیان ژن های دخیل در مسیر های سیگنال دهی در آجیلوپس (Aegilops tauschii) تحت تنش شوری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و ارزیابی الگوی بیان ژن های دخیل در مسیر های سیگنال دهی در آجیلوپس (Aegilops tauschii) تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و ارزیابی الگوی بیان ژن های دخیل در مسیر های سیگنال دهی در آجیلوپس (Aegilops tauschii) تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و ارزیابی الگوی بیان ژن های دخیل در مسیر های سیگنال دهی در آجیلوپس (Aegilops tauschii) تحت تنش شوری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

شور شدن زمین های کشاورزی یکی از مهم ترین عامل های محدودکننده تولیدات کشاورزی و تهدیدکننده امنیت غذایی در کشورهای جهان به شمار می آید. فعال شدن مسیرهای سیگنالی نخستین رخداد در شناسایی تنش های محیطی برای گیاهان به شمار می آید. شناسایی اجزای شبکه سیگنالی در پاسخ به تنش شوری با استفاده از روش RNA Seq در گیاه آجیلوپس به عنوان منشأ ژنگان (ژنوم) DD در گندم، اهمیت زیادی دارد. توالی یابی RNA به همراه استفاده از نرم افزار MapMan برای تفسیر عملکردی نتایج بیان ژن روش مناسب برای بررسی های ژن نامه شناسی (ژنومیکس) کارکردی در گیاهان به شمار می آید. لذا در این تحقیق با استفاده از کتابخانه تهیه شده از RNA استخراج شده از گیاهان کنترل و تحت تنش، اقدام به شناسایی و ارزیابی کمی ژن های دخیل در فرآیندهای سیگنالی شد. نتایج بیان ژن نشان داد که از بین ۴۵۰۶ رونوشت دارای تغییر بیان معنی دار، فرآیندهای سیگنالی با ۶۰۳ عدد BIN (11.59 درصد) بیشترین شمار را به خود اختصاص داد. همچنین مشخص شد که از بین اجزای شبکه سیگنالی، گیرنده (رسپتور) کینازها بیشترین شمار (۲۲۲ عدد BIN) از ژن های تغییربیان یافته را شامل می شوند که درواقع بیان کننده اهمیت آن ها است. این تحقیق به عنوان یک بررسی بنیادی به شمار می آید که زمینه برای انجام بررسی های انتقال ژن های مقاومت به شوری به گیاه گندم را فراهم می کند.

کلید واژه: توالی یابی، شوری، فرآیندهای سیگنالی، RNA Seq

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.