اثر محلول پاشی محرک های رشد و زمان کاربرد آن ها بر عملکرد و برخی ویژگی های زراعی گلرنگ (.Carthamus tinctorius L)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر محلول پاشی محرک های رشد و زمان کاربرد آن ها بر عملکرد و برخی ویژگی های زراعی گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر محلول پاشی محرک های رشد و زمان کاربرد آن ها بر عملکرد و برخی ویژگی های زراعی گلرنگ (.Carthamus tinctorius L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر محلول پاشی محرک های رشد و زمان کاربرد آن ها بر عملکرد و برخی ویژگی های زراعی گلرنگ (.Carthamus tinctorius L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر محلول پاشی محرک های رشد و زمان کاربرد آن ها بر عملکرد و برخی ویژگی های زراعی گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۲۵

به منظور بررسی اثر محلول پاشی محرک های رشد و عناصر ریز مغذی بر عملکرد و اجزای عملکرد گلرنگ، این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی ساعتلو شهرستان ارومیه در سال زراعی ۱۳۸۹-۱۳۸۸ انجام شد. عامل اول شامل پنج سطح محلول پاشی محرک های رشد (شاهد بدون کود، دالجین، هوموس p.k، هورت پلاس و کدامین ۱۵۰) و عامل دوم شامل زمان محلول پاشی در دو سطح (ظهور غنچه گل، ظهور غنچه گل + گل دهی) بود. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد که محلول پاشی محرک های رشد بر درصد روغن، شاخص برداشت، عملکرد دانه، وزن هزار دانه، وزن دانه در بوته، تعداد دانه در کلاپرک و تعداد کلاپرک در بوته دارای اختلاف معنی داری بودند و درصد پروتئین تحت اثر تیمارهای محلول پاشی و زمان محلول پاشی معنی دار گردید. بیش ترین عملکرد دانه مربوط به تیمار دالجین با میانگین عملکرد ۲۱۳۷ کیلوگرم در هکتار و کم ترین میزان عملکرد دانه مربوط به تیمار شاهد بدون کود با میانگین ۱۲۰۱ کیلوگرم در هکتار بود. بیش ترین عملکرد روغن با میانگین ۵۵۷ کیلوگرم در هکتار مربوط به محرک رشد دالجین و کم ترین عملکرد روغن با میانگین ۳۱۵ کیلوگرم در هکتار مربوط به سطح شاهد بود. بیش ترین عملکرد پروتئین مربوط به محلول دالجین با میانگین ۳۰۴ کیلوگرم در هکتار و کم ترین این میزان مربوط به سطح شاهد با میانگین ۱۴۹.۸ کیلوگرم در هکتار بود. نتایج نشان داد که محلول پاشی با کدامین ۱۵۰ باعث افزایش رشد رویشی و دالجین باعث افزایش عملکرد در گیاه گلرنگ شده است.

کلید واژه: درصد روغن، درصد پروتئین و شاخص برداشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.