ارزیابی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و سدیم کازئینات بر حلالیت پروتئین ها و برهم کنش پروتئین ها در سویا برگر


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و سدیم کازئینات بر حلالیت پروتئین ها و برهم کنش پروتئین ها در سویا برگر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و سدیم کازئینات بر حلالیت پروتئین ها و برهم کنش پروتئین ها در سویا برگر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و سدیم کازئینات بر حلالیت پروتئین ها و برهم کنش پروتئین ها در سویا برگر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و سدیم کازئینات بر حلالیت پروتئین ها و برهم کنش پروتئین ها در سویا برگر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: اثرات سلامت بخش جایگزینی پروتئین گوشت با پروتئین های گیاهی در تولید محصولاتی چون برگرها اثبات شده است. اما فقدان برهم کنش مناسب بین پروتئین های گیاهی خواص فیزیکی محصول را تضعیف می سازد. آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی با ایجاد پیوندهای کووالانسی متقاطع سبب بهبود ویژگی های بافتی محصولات پروتئینی می شود و کازئین یکی از بهترین سوبستراها برای این آنزیم است. هدف از این مطالعه بررسی اثر غلظت های مختلف آنزیم و سدیم کازئینات بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی سویابرگر است.مواد و روش ها: آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (در چهار سطح صفر، ۰.۲۵، ۰.۵ و ۰.۷۵ درصد) و سدیم کازئینات (در سه سطح صفر، ۱ و ۲ درصد) به فرمولاسیون سویا برگر افزوده شد. حلالیت پروتئین ها و ظرفیت نگهداری آب اندازه گیری و برای بررسی برهم کنش پروتئین- پروتئین از آنالیز الکتروفورز یک بعدی استفاده شد.یافته ها: آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و سدیم کازئینات در کنار هم باعث افزایش ظرفیت نگهداری آب و کاهش حلالیت پروتئین شدند (P<0.05). سدیم کازئینات در هر دو سطح و آنزیم در غلظت زیر ۰.۷۵ به تنهایی اثر معنی داری بر ظرفیت نگهداری رطوبت نداشتند. افزودن آنزیم به تنهایی یا همراه با سدیم کازئینات موجب کاهش معنی دار حلالیت پروتئین شد (P<0.05). نتایج آنالیز الکتروفورز نشان داد خمیر برگر نتوانسته باند مشخصی را روی صفحه الکتروفورز تشکیل دهد. درنتیجه برای بررسی دقیق تر اثر آنزیم، ترکیب سویا و آنزیم به ژل الکتروفورز افزوده شد. نتایج نشان داد، آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی باعث تغییر دانسیته باندهای سویا و حذف پروتئین بازی زیر واحد B3 شد.نتیجه گیری: آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در ترکیب با سدیم کازئینات باعث بهبود ظرفیت نگهداری آب، کاهش حلالیت پروتئین و برهم کنش پروتئین ها شد و در نتیجه خواص فیزیکی برگرهای گیاهی را بهبود داد.

کلید واژه: کنش پروتئین، آنزیم، ظرفیت نگهداری آب، حلالیت پروتئین، الگوی الکتروفورز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.