تاثیر سه ماه تمرین هوازی با شدت متوسط بر سطوح پلاسمایی IL1β ،IL-6 و سطوح مغز زنان ۶۵-۵۰ ساله مبتلا به سندروم متابولیک


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سه ماه تمرین هوازی با شدت متوسط بر سطوح پلاسمایی IL1β ،IL-6 و سطوح مغز زنان ۶۵-۵۰ ساله مبتلا به سندروم متابولیک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سه ماه تمرین هوازی با شدت متوسط بر سطوح پلاسمایی IL1β ،IL-6 و سطوح مغز زنان ۶۵-۵۰ ساله مبتلا به سندروم متابولیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سه ماه تمرین هوازی با شدت متوسط بر سطوح پلاسمایی IL1β ،IL-6 و سطوح مغز زنان ۶۵-۵۰ ساله مبتلا به سندروم متابولیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سه ماه تمرین هوازی با شدت متوسط بر سطوح پلاسمایی IL1β ،IL-6 و سطوح مغز زنان ۶۵-۵۰ ساله مبتلا به سندروم متابولیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : یافته

تعداد صفحات :۱۶

مقدمه: افزایش سن، سندروم متابولیک و عوامل التهابی از عوامل موثر در کاهش حجم مغز می باشند. هدف از این تحقیق بررسی اثرگذاری سه ماه تمرین هوازی با شدت متوسط بر سطوح پلاسمایی IL1b، IL-6 و سطوح مغز زنان ۶۵-۵۰ ساله مبتلا به سندروم متابولیک می باشد. مواد و روش ها: ۲۴ زن مبتلا به سندروم متابولیک به طور داوطلبانه در این تحقیق شرکت کردند. آزمودنی ها به طور تصادفی به دو گروه ۱۲ نفره تمرین و کنترل تقسیم شدند. گروه تمرین، در یک برنامه تمرینی هوازی ۱۲ هفته ای که هر هفته سه جلسه و هر جلسه شامل سه ست تمرینی و دو ست استراحت بود شرکت کردند. در ابتدا مدت زمان ست تمرینی ۸ دقیقه بود که با سپری شدن هر هفته، یک دقیقه به مدت زمان ست های تمرینی افزوده می شد. تصویربرداری از سطوح مغز و خون گیری برای اندازه گیری سطوح مغز، IL-6 و IL1b قبل و سه ماه بعد انجام گرفت. برای تجزیه و تحلیل داده ها از روش آماری تی مستقل و تی جفتی استفاده گردید. یافته ها: سطوح مغز پس از سه ماه تمرین هوازی تغییر معنی داری نکردند. میزان IL-6 و IL1 b در اثر تمرین کاهش معنی داری یافتند (۰.۰۵P). بحث و نتیجه گیری: این یافته ها نشان دهنده تاثیر سه ماه تمرین هوازی با شدت متوسط بر کاهش عوامل التهابی و عدم تاثیر بر سطوح مغز می باشد. با توجه به نتایج مذکور این احتمال وجود دارد که تعدیل زمان و شدت تمرین ورزشی موجب تاثیر بر اندازه سطوح مغز گردد.

کلید واژه: تمرین هوازی، IL-6، IL1β، سطوح مغز، سندروم متابولیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.