ارزیابی تولید و برداشت میوه آلوچه (.Prunus divaricata Ledeb) و نقش آن در درآمد خانوارهای جنگل نشین (مطالعه موردی: شهرستان رودسر، استان گیلان)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تولید و برداشت میوه آلوچه (.Prunus divaricata Ledeb) و نقش آن در درآمد خانوارهای جنگل نشین (مطالعه موردی: شهرستان رودسر، استان گیلان) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تولید و برداشت میوه آلوچه (.Prunus divaricata Ledeb) و نقش آن در درآمد خانوارهای جنگل نشین (مطالعه موردی: شهرستان رودسر، استان گیلان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تولید و برداشت میوه آلوچه (.Prunus divaricata Ledeb) و نقش آن در درآمد خانوارهای جنگل نشین (مطالعه موردی: شهرستان رودسر، استان گیلان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تولید و برداشت میوه آلوچه (.Prunus divaricata Ledeb) و نقش آن در درآمد خانوارهای جنگل نشین (مطالعه موردی: شهرستان رودسر، استان گیلان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جنگل و صنوبر ایران

تعداد صفحات :۱۶

محصولات غیرچوبی جنگل به طور مستقیم و غیرمستقیم نقش مهمی در اقتصاد خانوارهای روستایی بازی می کنند. زندگی حدود ۶۰۰ میلیون نفر از افراد کشورهای در حال توسعه به این محصولات وابسته است. در این پژوهش به بررسی وضعیت تولید و برداشت میوه آلوچه (Prunus divaricata Ledeb.) و نقش آن در افزایش درآمد خانوارها در شهرستان رودسر استان گیلان پرداخته شد. برای برآورد مقدار تولید از ۳۰ قطعه نمونه یک هکتاری (با ابعاد ۱۰۰ در ۱۰۰ متری) به صورت تصادفی سیستماتیک آماربرداری انجام شد. برای برآورد مقدار برداشت و تعیین سهم درآمد به دست آمده از میوه آلوچه در درآمد کل خانوارها از روش مصاحبه نیمه ساختار یافته و مشاهده مستقیم و سرشماری از ۱۲۰ خانوار سه روستای مورد مطالعه در تابستان سال ۱۳۹۴ استفاده شد. تحلیل همبستگی بین مشخصات درخت و مقدار میوه تولیدی نشان داد که قطر برابر سینه همبستگی مثبت و معنی داری (۰.۶۳۸) با میوه تولیدی داشت. میانگین میوه تولیدی هر پایه ۸.۵ کیلوگرم و میانگین تعداد در هکتار ۱۳ پایه بود. مقدار کل برداشت بهره برداران از میوه آلوچه درسال ۳۵۰۰ کیلوگرم بود و میانگین برداشت سالانه خانوارها حدود ۲۹ کیلوگرم برآورد شد. درآمد خالص سالانه خانوار از محل برداشت میوه آلوچه در روستاهای مورد مطالعه از ۵۰۰ هزار ریال تا ۲۶۰۰ هزار ریال تغییر داشت و برای ۱۱ نفر در سال از طریق برداشت میوه شغل ایجاد می شد. با توجه به اینکه درآمد به دست آمده از میوه آلوچه زیاد نبود، می توان با فرآوری و رساندن محصول به بازارهای اصلی، درآمد به دست آمده را افزایش داد.

کلید واژه: اقتصاد خانوار، بهره بردار، فرآوری، مصاحبه نیمه ساختاریافته، همبستگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.