مطالعه برخی خواص فیزیکی عدس و علف هرز شیر سگ و پارامترهای موثر بر جداسازی علف هرز از توده عدس در حین جداسازی توسط جداکننده میز ثقلی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه برخی خواص فیزیکی عدس و علف هرز شیر سگ و پارامترهای موثر بر جداسازی علف هرز از توده عدس در حین جداسازی توسط جداکننده میز ثقلی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه برخی خواص فیزیکی عدس و علف هرز شیر سگ و پارامترهای موثر بر جداسازی علف هرز از توده عدس در حین جداسازی توسط جداکننده میز ثقلی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه برخی خواص فیزیکی عدس و علف هرز شیر سگ و پارامترهای موثر بر جداسازی علف هرز از توده عدس در حین جداسازی توسط جداکننده میز ثقلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه برخی خواص فیزیکی عدس و علف هرز شیر سگ و پارامترهای موثر بر جداسازی علف هرز از توده عدس در حین جداسازی توسط جداکننده میز ثقلی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های حبوبات ایران
تعداد صفحات :۱۶
در پژوهش حاضر برخی از خواص فیزیکی عدس و علف هرز شیر سگ شامل وزن هزار دانه، چگالی حقیقی، چگالی توده، تخلخل و ضریب اصطکاک استاتیکی اندازه گیری شد. همچنین از یک جداکننده ثقلی برای جداکردن علف هرز شیر سگ همراه دانه های عدس استفاده شد. دستگاه مورد استفاده در این تحقیق دارای پنج پارامتر قابل تنظیم (شیب های طولی و عرضی میز، دامنه و فرکانس نوسان میز و سرعت هوا) می باشد که تاثیر این پارامترها برای حصول به حداکثر جداسازی علف هرز شیر سگ همراه دانه های عدس مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمایش ها نشان داد که افزایش شیب عرضی میز از ۰.۵ به یک درجه و افزایش شیب طولی میز از ۱.۲۵ تا ۲ درجه سبب افزایش جداسازی علف هرز شیر سگ همراه توده عدس شد. همچنین اثر عدد بدون بعد (V /aw) که نسبت نیروی اینرسی جریان هوای دمیده شده به عدس ها به نیروی ناشی از نوسان را نشان می دهد، در نسبت جداسازی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمایش ها نشان داد که در مقدار (V /aw)= 171، شیب عرضی میز یک درجه و شیب طولی میز ۲ درجه، درصد جداسازی ناخالصی علف هرز شیر سگ همراه توده عدس به ۱۴.۲ درصد می رسد. پس از تعیین مناسب ترین دامنه نوسان میز و سرعت هوا با استفاده از اطلاعات شیب طولی میز، شیب عرضی میز و ثابت (V /aw) اقدام به استخراج روابط تعیین درصد جداشوندگی علف هرز شیر سگ از توده عدس توسط نرم افزار دیتافیت گردید.
کلید واژه: جداکننده ثقلی، خواص فیزیکی، عدس، علف هرز
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.