بررسی کمی و کیفی خشک دار در توده های آمیخته ممرز- راش در مرحله تحولی بلوغ (مطالعه موردی: جنگل خیرودکنار نوشهر)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کمی و کیفی خشک دار در توده های آمیخته ممرز- راش در مرحله تحولی بلوغ (مطالعه موردی: جنگل خیرودکنار نوشهر) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کمی و کیفی خشک دار در توده های آمیخته ممرز- راش در مرحله تحولی بلوغ (مطالعه موردی: جنگل خیرودکنار نوشهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کمی و کیفی خشک دار در توده های آمیخته ممرز- راش در مرحله تحولی بلوغ (مطالعه موردی: جنگل خیرودکنار نوشهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کمی و کیفی خشک دار در توده های آمیخته ممرز- راش در مرحله تحولی بلوغ (مطالعه موردی: جنگل خیرودکنار نوشهر) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جنگل و صنوبر ایران

تعداد صفحات :۱۶

مطالعه ساختار توده های طبیعی و همچنین شناخت مراحل تحولی و روند پویایی در جنگل های بکر در راستای به کارگیری روش های همگام با طبیعت، وظایف چندگانه جنگل از قبیل تعادل اکولوژیک و برآورد نیازهای اقتصادی- اجتماعی را تضمین می کند. پژوهش پیش رو با هدف کمی سازی ویژگی های ساختاری توده های طبیعی آمیخته راش شرقی (Fagus orientalis Lipsky) در مرحله تحولی بلوغ انجام شد. سه قطعه نمونه یک هکتاری (۱۰۰ ´ ۱۰۰ متر) در پارسل ۳۲۶ سری گرازبن جنگل آموزشی- پژوهشی خیرودکنار دانشگاه تهران انتخاب شد و قطر برابر سینه، ارتفاع درختان سرپا و ویژگی های کمی و کیفی خشک دارهای واقع در قطعات نمونه اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که ممرز و راش به ترتیب با متوسط ۵۲.۸ و ۳۷.۷ درصد، بیشترین فراوانی را نسبت به گونه های دیگر داشتند. متوسط حجم سرپا و خشک دار به ترتیب ۶۲۹.۲ و ۱۳.۴ متر مکعب در هکتار محاسبه شد. نمودارهای پراکنش قطری درختان و خشک دارها نشان دهنده حضور بیشینه درختان و همچنین خشک دارها در طبقه قطری کوچکتر از ۳۵ سانتی متر بود. همچنین، راش و ممرز به ترتیب بیشترین فراوانی را در طبقه ارتفاعی کمتر از ۱۵ متر و ۱۵ تا ۳۰ متر داشتند و راش از نظر ارتفاعی به عنوان گونه غالب در اشکوب بالا بود. با توجه به این که پژوهش پیش رو در قطعات شاهد انجام شد، نتایج به دست آمده می تواند به عنوان مبنایی در توده های جنگلی دیگر مورد استفاده مدیران جنگل در عملیات جنگل شناسی، بهره برداری و احیای جنگل قرار گیرد.

کلید واژه: پویایی، جنگل شناسی، قطعه شاهد، مراحل تحولی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.