مقاله بررسی منابع تولید مواد اولیه صنایع چوب و کاغذ در استان مازندران


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
20 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی منابع تولید مواد اولیه صنایع چوب و کاغذ در استان مازندران دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی منابع تولید مواد اولیه صنایع چوب و کاغذ در استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی منابع تولید مواد اولیه صنایع چوب و کاغذ در استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی منابع تولید مواد اولیه صنایع چوب و کاغذ در استان مازندران :

تعداد صفحات:۲۰

چکیده:

امروزه چوب و مواد سلولزی، جزء لاینفک زندگی بشر شده اند. از سوی دیگر فعالیتهای صنایع مرتبط با جنگل و یا چوب و کاغذ از پر اشتغالترین فعالیتهای تولیدی می باشد. از این رو چوب و منابع تولیدی آن در اقتصاد و توسعه نقش بسزایی دارند. هنوز هم میزان مصرف چوب و کاغذ در کشورهای غنی و توسعه یافته ، از ممالک توسعه نیافته (در حال توسعه) به مراتب بیشتر است. مثلا مصرف سرانه چوب در ایران تنها ۰/۱۴ متر مکعب بووده ولی در جهان سوم حدود ۰/۴و در اروپای شمالی حدود ۱ متر مکعب می باشد. از سوی دیگر مصرف سرانه کاغذ در ایران حدود ۱۲ کیلوگرم است در حالیکه در اسیا حدود ۴۰ و ژاپن ۱۵۰ و در کانادا حدود ۲۸۰ کیلوگرم می باشد. جنگلها منابع اصلی تولید چوب و فراورده های سلولزی هستند از این رو بعد اقتصادی و اجتماعی از اهمیت بالایی برخوردارند. گفته اند که اگر سطح پوشش جنگل کشوری از ۳۰% مساحت آن کمتر باشد، آن کشور در راه توسعه با مشکلات روبرو خواهد شد.
علیرغم اینکه تقریبا ۴۰% از سطح استان مازندران را جنگل می پوشاند ، بعلت ازدیاد جمعیت، متوسط سهم سرانهپوشش جنگلی در این استان بسیار پایین و تنها در۰/۳۴ هکنتار بوده که از متوسط جهانی حدود ۱۰ برابر کمتر است. با این حال سهم سرانه پوشش جنگلی استان از سرانه کشور ایران که حدود ۰/۰۳ هکتار می باشد، ۱۰ برابر بیشتر است. در این مقاله ابتدا به صنایع چوبی موجود در استان و نیاز سالانه آنها به چوب بعنوان مواد اولیه (در حد ظرفیت اسمی مصرف) و مصارف روستایی اشاره می شود. سپس به وضعیت جنگلهای استان و تولید سالانه فعلی (استحصال چوب) آن و همچنین سایر منابع و میزان تولید فعلی چوب توجه شده است. در مرحله بعد توانمندی های استان در خصوص افزایش تولید و بهره برداری ازجنگلهای شمال و تولید چوب و مواد سلولزی از منابع غیر جنگلی بررسی میگردد. در این رابطه سعی شده تا به نتایج آخرین تحقیقات استناد گردد، در نهایت تولیدات مورد انتظار چوب دراستان و پیشنهادات لازم برای حصول آن مطرح خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.