تاثیر قارچ تریکودرما (Trichoderma harzianum) بر عملکرد دانه گندم (.Triticum aestivum L) در سطوح مختلف نیترات کادمیوم


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر قارچ تریکودرما (Trichoderma harzianum) بر عملکرد دانه گندم (.Triticum aestivum L) در سطوح مختلف نیترات کادمیوم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر قارچ تریکودرما (Trichoderma harzianum) بر عملکرد دانه گندم (.Triticum aestivum L) در سطوح مختلف نیترات کادمیوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر قارچ تریکودرما (Trichoderma harzianum) بر عملکرد دانه گندم (.Triticum aestivum L) در سطوح مختلف نیترات کادمیوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر قارچ تریکودرما (Trichoderma harzianum) بر عملکرد دانه گندم (.Triticum aestivum L) در سطوح مختلف نیترات کادمیوم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای زراعی ایران

تعداد صفحات :۱۲

به منظور بررسی نقش قارچ تریکودرما در بهبود عملکرد و اجزای عملکرد گندم (رقم ۸۱N) در سطوح مختلف نیترات کادمیوم، آزمایشی به-صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت. فاکتورهای آزمایشی شامل قارچ harzianum T. در دو سطح (کاربرد و عدم کاربرد قارچ) و سطوح مختلف نیترات کادمیوم (صفر، ۵۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ میلی گرم بر لیتر) بودند. نتایج حاصل از تجزیه واریانس و مقایسه میانگین تیمارها نشان داد که کاربرد تریکودرما باعث افزایش معنی دار عملکرد بیولوژیک (۴۶ درصد) و عملکرد کاه (۳۰ درصد) گندم در مقایسه با تیمار عدم کاربرد قارچ شد. همچنین سطوح آلودگی به کادمیوم تاثیر معنی داری بر شاخص برداشت، تعداد دانه در سنبله و ضریب تسهیم داشت به طوری که به ترتیب باعث کاهش ۲۰، ۲۴ و ۳۸ درصدی این صفات نسبت به گیاهان شاهد شدند. همچنین بین کاربرد تریکودرما و کادمیوم از نظر صفات تعداد سنبله، وزن دانه در سنبله، عملکرد دانه و شاخص تحمل برهمکنش معنی داری مشاهده شد. بر این اساس بیشترین عملکرد دانه (۴.۹۵ گرم در بوته) و شاخص تحمل (۱۵۳.۲۵ درصد) در حضور تریکودرما بدون آلودگی به کادمیوم بدست آمد که نسبت به عدم کاربرد تریکودرما به ترتیب از افزایش ۶۵ و ۵۳ درصدی برخوردار بودند. در مجموع می توان نتیجه گرفت که در شرایط آلودگی به کادمیوم استفاده از قارچ تریکودرما در بهبود رشد، عملکرد و افزایش شاخص تحمل گیاه گندم موثر بود.

کلید واژه: زیست پالایی، شاخص تحمل، عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.