اثر استنشاق اسانس گل یاس بر سطح برخی پارامترهای فیزیولوژیک در بیماران قبل از عمل لاپاراتومی در بخش های جراحی عمومی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر استنشاق اسانس گل یاس بر سطح برخی پارامترهای فیزیولوژیک در بیماران قبل از عمل لاپاراتومی در بخش های جراحی عمومی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر استنشاق اسانس گل یاس بر سطح برخی پارامترهای فیزیولوژیک در بیماران قبل از عمل لاپاراتومی در بخش های جراحی عمومی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر استنشاق اسانس گل یاس بر سطح برخی پارامترهای فیزیولوژیک در بیماران قبل از عمل لاپاراتومی در بخش های جراحی عمومی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر استنشاق اسانس گل یاس بر سطح برخی پارامترهای فیزیولوژیک در بیماران قبل از عمل لاپاراتومی در بخش های جراحی عمومی :
سال انتشار : و ۱۳۹۶
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : حکیم سید اسماعیل جرجانی
تعداد صفحات :۱۳
زمینه و هدف: جراحی یکی از پرکاربردترین روش های درمانی در بیماری هاست. از مهمترین وظایف تیم پزشکی و پرستاری کاهش اضطراب بیماران و به دنبال آن کاهش تغییرات علائم حیاتی در آنان می باشد. لذا این پژوهش با هدف تعیین تاثیر استنشاق اسانس گل یاس بر پارامترهای فیزیولوژیک بیماران قبل از جراحی لاپاراتومی انجام شد.روش بررسی: این مطالعه کار آزمایی بالینی تصادفی شاهد دار بود که بر روی ۸۴ بیمار کاندید جراحی لاپاراتومی، در دو گروه مداخله و کنترل انجام شد. گروه مداخله ۲ قطره اسانس گل یاس و گروه کنترل ۲ قطره آب مقطر که بر روی یقه پیراهن بیماران ریخته شد را به مدت ۱ ساعت استنشاق نمودند. قبل و بعد از مداخله متغیرهای فیزیولوژیک شامل فشار خون سیستولیک و دیاستولیک، نبض و تعداد تنفس نمونه ها اندازه گیری و ثبت شد. داده ها با استفاده از نرم افزار spss نسخه ۱۶ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: میانگین سن در گروه مداخله ۱۲.۷۳±۳۵.۵۲ و در گروه کنترل ۱۳.۳۹±۳۶.۲۶ بود.میانگین پارامترهای فیزیولوژیک دو گروه در مرحله قبل از مداخله تفاوت معناداری با یکدیگر نداشت اما بعد از استنشاق عصاره گل یاس متغیر های فشارخون سیستولیک، دیاستولیک، نبض و تنفس نسبت به قبل از مداخله از نظر آماری تفاوت معنی داری داشتند (P<0.0001) و این تفاوت بین دو گروه مداخله و کنترل نیز معنی دار بود (P<0.0001).نتیجه گیری: پارامترهای فیزیولوژیک در گروه مداخله بطور معناداری پس از استنشاق اسانس گل یاس در مقایسه با گروه کنترل بهبود یافته است و از ایجاد تغییرات ناگهانی و شدید در بیماران منتظر عمل جراحی جلوگیری کرده است، بنابراین استنشاق اسانس گل یاس احتمالا از عوامل کاهش اضطراب و بالطبع از عوامل جلوگیری کننده از تغییرات شدید پارامترهای فیزیولوژیکی در بیماران می باشد و مصرف آن می تواند در موقعیت های بالینی پیشنهاد شود.
کلید واژه: پارامترهای فیزیولوژیک، اسانس گل یاس، جراحی لاپاراتومی، علایم حیاتی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.