ارزیابی تاثیرات پروپوفول بر روی شاخص های ساختاری و عملکردی قلبی با استفاده از اکوکاردیوگرافی در مدل حیوانی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیرات پروپوفول بر روی شاخص های ساختاری و عملکردی قلبی با استفاده از اکوکاردیوگرافی در مدل حیوانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیرات پروپوفول بر روی شاخص های ساختاری و عملکردی قلبی با استفاده از اکوکاردیوگرافی در مدل حیوانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیرات پروپوفول بر روی شاخص های ساختاری و عملکردی قلبی با استفاده از اکوکاردیوگرافی در مدل حیوانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیرات پروپوفول بر روی شاخص های ساختاری و عملکردی قلبی با استفاده از اکوکاردیوگرافی در مدل حیوانی :

سال انتشار : و ۱۳۹۴

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران

تعداد صفحات :۸

داروی پروپوفول به عنوان یک داروی بیهوش کننده داخل وریدی می تواند در جراحی های کوتاه مدت و سرپایی همچنین در موارد کمبود امکانات پیشرفته تنفس مصنوعی بسیار مفید باشد. هدف از انجام این تحقیق، بررسی اثرات دارو با استفاده از تکنیک اکوکاردیوگرافی به عنوان یک تکنیک غیر تهاجمی بر روی شاخص های عملکردی و ساختاری قلب می باشد. تعداد ۱۲ قلاده سگ نر با وزن حدود ۱۵ تا۲۲ کیلوگرم با میانگین سنی ۱۹ ماه، انتخاب شد. سلامتی سیستم قلبی عروقی آنها با استفاده از سمع قلب و ECG بررسی شد. اکوکاردیوگرافی قبل از تزریق دارو از نما ها و ره یافت های استاندارد انجام شد. سپس پروپوفول به میزان ۸mg/kg بصورت داخل وریدی تزریق شد و فاکتورهای LVDd، LVDs، IVSd، IVSs، SV، EF، FS، LVFWd،LVFWs و HR مورد بررسی قرار گرفت که بر اساس نتایج بدست آمده اندازه دیواره آزاد بطن چپ در زمان دیاستول (LVFWd) و تعداد ضربان قلب (HR) به طور معنی داری زیاد شده بود و اندازه دیواره آزاد بطن چپ در زمان سیستول (LVFWs) به طور معنی داری در مقایسه با گروه شاهد کاهش یافته بود و با توجه به شاخص های اندازه گیری شده، توانائی قلب برای پمپاژ خون کم شده است لذا تعداد ضربان قلب (HR) به طور معنی دار افزایش داشت. در حالی که تزریق دارو در در زمان های مختلف هیچ گونه تاثیری بر روی شاخص های عملکردی قلب نداشت. لذا از پروپوفول می توان به عنوان یک داروی سالم در جراحی های کوتاه مدت و در زمانهایی که تجهیزات پیشرفته جهت تنفس مصنوعی در اختیار نباشد استفاده کرد.

کلید واژه: سگ، پروپوفول، بیهوشی، اکوکاردیوگرافی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.