اثر رطوبت شلتوک، دمای خشک کن و نوع سفیدکن بر درصد برنج سالم و ویژگی های کیفی برخی از ارقام برنج متداول در شمال ایران


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر رطوبت شلتوک، دمای خشک کن و نوع سفیدکن بر درصد برنج سالم و ویژگی های کیفی برخی از ارقام برنج متداول در شمال ایران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر رطوبت شلتوک، دمای خشک کن و نوع سفیدکن بر درصد برنج سالم و ویژگی های کیفی برخی از ارقام برنج متداول در شمال ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر رطوبت شلتوک، دمای خشک کن و نوع سفیدکن بر درصد برنج سالم و ویژگی های کیفی برخی از ارقام برنج متداول در شمال ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر رطوبت شلتوک، دمای خشک کن و نوع سفیدکن بر درصد برنج سالم و ویژگی های کیفی برخی از ارقام برنج متداول در شمال ایران :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات غلات

تعداد صفحات :۱۷

ارقام مختلف شلتوک به دلیل ویژگی های ذاتی متنوع، واکنش های متفاوتی نسبت به شرایط خشک کردن و عملیات تبدیل نشان می دهند. از این رو، تعیین عوامل مطلوب خشک کردن شلتوک و انتخاب سیستم تبدیل مناسب می تواند نقش به سزایی درکاهش ضایعات در فرآیند تبدیل داشته باشد. در این راستا، به منظور مطالعه اثر عوامل خشک کردن شلتوک و نوع سفیدکن بر درصد برنج سالم و ویژگی های کیفی دو رقم برنج محلی و دو رقم پرمحصول شمال ایران، از آزمایش فاکتوریل چهار فاکتوره در قالب طرح کاملا تصادفی استفاده شد. چهار فاکتور شامل نوع رقم در چهار سطح (هاشمی و طارم، گوهر و کشوری)، نوع سفید کن در دو سطح (سایشی و مالشی)، رطوبت نهایی شلتوک در دو سطح (۱۰-۹ و ۱۲-۱۱ درصد) و دمای خشک کن در دو سطح (۴۰ و ۵۰ درجه سلسیوس) بودند. نتایج نشان داد که جذب آب ارقام گوهر و کشوری کمتر از ارقام هاشمی و طارم بود، اما اثر نوع سفیدکن بر جذب آب معنی دار نبود. بیشترین و کمترین از دست دادن مواد جامد نیز به ترتیب متعلق به ارقام گوهر و طارم بود. در مجموع مقایسه فاکتورهای مورد مطالعه در این تحقیق نتایج نشان دادکه خشک کردن شلتوک با دمای ۴۰ درجه سلسیوس و رطوبت نهایی ۱۲-۱۱ درصد و به کارگیری سفید کن سایشیبرای تبدیل ارقام محلی و پرمحصولباعث تولید برنج سالم بیشتری شد، امابرای تبدیل شلتوک با سیستم اصطکاکی، رطوبت نهایی ۱۰-۹ درصد منجر به تولید برنج سالم بیشتری شد.

کلید واژه: ارقام پرمحصول، ارقام محلی، دمای خشک کن، سفیدکن اصطکاکی، سفیدکن سایشی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.