بررسی باقی مانده آنتی بیوتیکی اکسی تتراسایکلین و تتراسایکلین به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) از مراکز جمع آوری شیر استان گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی باقی مانده آنتی بیوتیکی اکسی تتراسایکلین و تتراسایکلین به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) از مراکز جمع آوری شیر استان گیلان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی باقی مانده آنتی بیوتیکی اکسی تتراسایکلین و تتراسایکلین به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) از مراکز جمع آوری شیر استان گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی باقی مانده آنتی بیوتیکی اکسی تتراسایکلین و تتراسایکلین به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) از مراکز جمع آوری شیر استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی باقی مانده آنتی بیوتیکی اکسی تتراسایکلین و تتراسایکلین به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) از مراکز جمع آوری شیر استان گیلان :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)

تعداد صفحات :۸

به دلیل اثرات زیان بار باقی مانده های دارویی بر سلامت انسان، پایش حضور آن ها در مواد غذایی اهمیت به سزایی دارد. در این مطالعه ی موردی، تعداد ۱۵ نمونه شیر از ۴ مرکز جمع آوری شیر به ظرفیت ۴۰۰۰ لیتر در ۱۵ نوبت به صورت تصادفی جمع آوری و مورد آزمایش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا قرار گرفت. در ۸۰ درصد از نمونه ها مقادیر آنتی بیوتیک های اکسی تتراسایکلین و تتراسایکلین تایید شد و ۲۰ درصد نمونه ها فاقد دو آنتی بیوتیک بودند. به وسیله ی آزمون کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا مشخص شد که میانگین نمونه های مثبت از نظر باقی مانده ی آنتی بیوتیک های تتراسایکلین و اکسی تتراسایکلین بیش از حد مجاز بود. مقدار ۲۶.۵ درصد نمونه ها نسبت به هر دو آنتی بیوتیک و ۵۳.۵ درصد نمونه ها فقط به یک آنتی بیوتیک آلودگی داشت. میانگین باقی مانده ی تتراسایکلین در شیر گاو ۰.۵۸۸ میکروگرم در میلی لیتر و میانگین باقی مانده ی اکسی تتراسایکلین در شیر گاو ۰.۷۲۲۵ میکروگرم در میلی لیتر بود. از لحاظ آماری بین میانگین باقی مانده ی آنتی بیوتیک ها تفاوت معنی داری وجود نداشت (p>0.05). بر اساس نتایج این تحقیق، پایش باقی مانده ی آنتی بیوتیک ها در شیر خام، کنترل و به حداقل رساندن این آلودگی ها جهت سلامتی انسان ضروری می باشد.

کلید واژه: اکسی تتراسایکلین، تتراسایکلین، HPLC، شیر، گیلان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.