بررسی توانایی گیاه نی (Phragmites australis) در حذف فلز جیوه از پساب کارخانه کلر آلکالی پتروشیمی بندر امام


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی توانایی گیاه نی (Phragmites australis) در حذف فلز جیوه از پساب کارخانه کلر آلکالی پتروشیمی بندر امام دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی توانایی گیاه نی (Phragmites australis) در حذف فلز جیوه از پساب کارخانه کلر آلکالی پتروشیمی بندر امام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی توانایی گیاه نی (Phragmites australis) در حذف فلز جیوه از پساب کارخانه کلر آلکالی پتروشیمی بندر امام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی توانایی گیاه نی (Phragmites australis) در حذف فلز جیوه از پساب کارخانه کلر آلکالی پتروشیمی بندر امام :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : محیط زیست طبیعی (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۴

صنایع پتروشیمی یکی از کلیدی ترین و گسترده ترین صنایع فعال کشور است. به دلیل تنوع و پیچیدگی محصولات، این صنعت رنج وسیعی از آلاینده ها را نیز تولید می کند. دفع پساب های حاوی جیوه از واحدهای کلرآلکالی یکی از مشکلات اساسی این صنعت می-باشد. نتایج مطالعات مختلف نشان داده است که سیستم گیاه پالایی برای حذف جیوه از محیط های آبی بسیار کارآمد است و در برخی موارد تا حدود ۹۵% جیوه از محلول حدف شده است. هدف از این مطالعه بررسی توانایی گیاه نی (Phragmites australis) در حذف جیوه از پساب واحد کلر آلکالی پتروشیمی بندر امام است. گیاهان برداشت شده از تالاب شادگان در محیط آزمایشگاهی به صورت هیدروپونیک در آکواریوم پلاستیکی کشت داده شدند. نمونه پساب برداشت شده از واحد کلر آلکالی به محیط کشت گیاهان اضافه شد. یک آکواریوم حاوی پساب، آب و مواد مغذی نیز به عنوان شاهد در نظر گرفته شد. غلظت جیوه در نمونه های برداشت شده از ریشه گیاهان و پساب آکواریوم گیاه نی در زمان های ۱، ۳، ۵ و ۷ روز توسط دستگاه جذب اتمی varian spectraa 220 اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که گذشت زمان بر میزان جذب جیوه توسط گیاه اثر مستقیمی داشته و گیاه نی در روزهای ۱، ۳، ۵ و ۷ به ترتیب ۲۲۷۱.۵۸، ۳۷۴۳.۴۷، ۴۲۰۴.۹۸ و ۳۰۳۹.۳۲ ppm بود. همچنین در پایان مدت زمان آزمایش ۹۶.۲۵ درصد جیوه پساب آکواریوم گیاه نی حذف شده بود. از این رو گیاه نی برای حذف فلز جیوه از پساب صنایع پتروشیمی توصیه می شود.

کلید واژه: صنایع پتروشیمی، جیوه، گیاه پالایی، گیاه نی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.